Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent aardrijkskunde 2e gr.

Werkgever:Bonnefanten College
Plaats:Maastricht

Wij zoeken

Ben jij die docent die jouw fascinatie over de aarde en alles wat er gebeurt enthousiast weet over te brengen op leerlingen? Kun jij jouw leerlingen inspireren om met een onderzoekende houding zo veel mogelijk te leren? Geniet jij er van om jouw kennis en passie voor het vak aardrijkskunde over te brengen op leerlingen?

Van maatschappelijke problemen tot de effecten van natuurrampen, als docent aardrijkskunde weet jij exact uit te leggen hoe alles op aarde werkt. Milieu, topografie, natuurverschijnselen, inrichting van steden en hun industrie, politiek en economie, zijn allemaal voor jou herkenbare begrippen als bevlogen docent aardrijkskunde. Jij weet als geen ander de leerlingen te motiveren en enthousiasmeren voor de mirakelen van de aarde. Je bent verantwoordelijk voor het geven van boeiende en eigentijdse lessen aan onze leerlingen. Je kijkt naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken. Je creëert tevens een veilige en uitdagende leeromgeving die aansluit op de huidige generatie. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je team en sectie en draagt op een constructieve manier bij aan de organisatie als geheel.

Wij vragen

  • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak aardrijkskunde
  • Ervaring in het geven van lessen in het vak aardrijkskunde
  • Je werkt graag met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
  • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak aardrijkskunde
  • Je bent gericht op een brede samenwerking binnen de vaksectie en bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Bonnefanten College

Het Bonnefanten College is een school waar basisberoepsgerichte leerweg tot en met atheneum wordt aangeboden. De school telt ongeveer 830 leerlingen, 60 docenten, 13 onderwijsondersteunend medewerkers en 4 directieleden. Het Bonnefanten College biedt goed onderwijs in een veilige, uitdagende leeromgeving, waar de leerling centraal staat.

Dit doen we vanuit onze kernwaarden:

• Ik ben omdat wij zijn (Ubuntu)

Ik ben.... omdat wij zijn! Ubuntu is een van origine (Zuidelijk) Afrikaanse existentiële wijsheid, waarvan onze wereld van nu, veel kan leren. Het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Meer informatie over Bonnefanten College

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”.
Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met de rector via p.linsen@stichtinglvo.nl.