Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Junior secretaresse

Werkgever:Brightlands Maastricht Health Campus
Plaats:Maastricht

Wie zijn wij?

Brightlands Maastricht Health Campus (MHC) is de valorisatie organisatie van Universiteit Maastricht (UM) en het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+). Om deze doelstelling te bereiken faciliteert MHC de vertaling van kennis en vindingen in producten en diensten via samenwerkingsverbanden, licenties en het creëren en begeleiden van start-up bedrijven.

De functie;

Junior secretaresse

Een junior secretaresse ter ondersteuning van het directiesecretariaat. Je voert de meest uiteenlopende ondersteunende secretariële en administratieve werkzaamheden uit. Wat je zoal doet, dat verschilt van dag tot dag. De ene dag heb je veel aanloop, ontvang je bezoekers, serveer je koffie/thee en draag je zorg voor de kantoorvoorraad. De andere dag heb je vooral telefonisch en per e-mail contact, maak je afspraken, ondersteun je bij het verzamelen van de juiste handtekeningen en zorg je voor archivering. Tussendoor kopiëren, scannen en inbinden van documenten is geen probleem. Je laat je graag aansturen, maar kunt de werkzaamheden vervolgens zelfstandig uitvoeren.

Het profiel

  • Secretariële/administratieve opleiding;
  • Integer en betrouwbaar;
  • Dienstverlenend en ontzorgend;
  • Representatief;
  • Uitstekende kennis van Nederlandse- en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Digitaal vaardig (Apple en Windows);
  • Beschikbaarheid van 32-38 uur/week heeft de voorkeur.

Ons aanbod

Een leuke functie in een omgeving die voortdurend in beweging is, een prettige werksfeer en een open cultuur. Standplaats is Maastricht. Bij gebleken geschiktheid zal een bij de functie passend salarisaanbod worden gedaan. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, denk aan eindejaarsuitkering, een ruime verlofregeling, ABP pensioenregeling en Loyalis arbeidsongeschiktheidsverzekering. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wil je graag meer weten of even sparren?

Suzanne Eussen staat je graag te woord (06-11433077).

Direct geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie naar vacatures.maastricht@brightlands.com, onder vermelding van de betreffende functie.