Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: HBO verpleegkundige

Werkgever:Ease Travel Clinic & Health Support
Plaats:Maastricht

Als reizigersverpleegkundige zorg je ervoor dat je klanten beschermd op reis gaan en gezond weer thuis komen. Tijdens het spreekuur vaccineer je de reizigers aan de hand van de richtlijnen van het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Je geeft advies over onder andere anti-malaria medicatie en welke andere preventieve maatregelen men kan nemen.

Alle reisadviezen worden goed in het systeem verwerkt en afspraken voor een eventuele herhaling of vervolg worden gemaakt. Je denkt mee met de klant, maar je ziet ook voldoende kansen om aanvullende producten voor een veilige reis aan onze klanten te verkopen.

Daarnaast richt je je op het uitvoeren van het infectie preventiebeleid van onze bedrijfsklanten. Dit richt zich met name op de uitvoering van de Hepatitis A/B en DTP vaccinaties of bijvoorbeeld de Tuberculosescreenings. Je draait zelfstandig het spreekuur in onze kliniek(en) en bij de grotere vaccinatieprojecten zal je ook mee op locatie gaan.

Naast deze werkzaamheden hou je je ook bezig met het continu verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en de bijbehorende werkprocessen.

Wat vragen we van jou?

  • Diploma HBO Verpleegkunde (of Bachelor in de Verpleegkunde)
  • LCR registratie is een pré
  • Flexibele inzetbaarheid (ook tijdens avonden en op zaterdagen). Je bent voor ten minste 24 uur per week inzetbaar, maar je bent bereid om in tijden van drukte het team te versterken.
  • BIG-registratie
  • Bereidheid tot reizen. Je kunt door heel Limburg ingezet worden.

Wat bieden we jou?

Bij gebleken geschiktheid bieden we jou de opleiding tot reizigersverpleegkundige. Na het afronden van deze opleiding kun je zelfstandig reizigersspreekuren uitvoeren. Je komt te werken in een leuk team met verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist en artsen. Werkdagen en werktijden worden door de planning (en indien mogelijk in onderling overleg) vastgesteld. Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan.

Meer informatie en/of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Daisy Matthieu via 043-3875207

Stuur je reactie met je cv en motivatie naar Jasper Peeters, jasper.peeters@mumc.nl

Een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Jasper Peeters, HR-medewerker, jasper.peeters@mumc.nl

of

Daisy Matthieu, Teamleider, daisy.matthieu@mumc.nl