Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Werkvoorbereider

Werkgever:EPM
Plaats:Maastricht

Voor medewerker met ervaring maar op zoek naar afwisseling.

Bij EPM groep zijn we op zoek naar een technische binnendienst medewerker. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan komen we graag met je in contact.

De EPM groep, bestaande uit EPM, Lejeune en Jeurissen, is een dynamisch en groeiend bedrijf binnen de elektrotechnische sector. Wij streven ernaar om maatwerk te leveren aan onze klanten en dit geldt ook voor onze medewerkers. Bij ons geen vaste functietitels, maar een flexibele aanpak waarbij we kijken naar jouw kennis, kunde en ambities.

Dus geen traditionele benadering van de functie, zoals die van een standaard werkvoorbereider of calculator. Natuurlijk, als dit is waar je naar op zoek bent, kan dat nog steeds. Maar bij ons gaat het om meer dan dat. Het kan een mix zijn van taken die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden en ambities. Dat zorgt misschien wel net voor die variatie/afwisseling die beter bij jou en je ambities past. Het kan dus ook zomaar zijn dat je voor één of meerdere partners binnen de EPM groep werkt!

De baan kan bestaan uit één of meerdere taken, afhankelijk van je interesse en ambities. Denk aan:

  • Calculeren
  • Werkvoorbereiding
  • Engineering
  • Tekenwerk ( waaronder mogelijkheden tot 3D )
  • Planning
  • ……………..

Wat bieden wij?

Een plek waar je veel kansen en mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen. Je werkt in een enthousiast bedrijf met fijne werkomstandigheden in een moderne kantooromgeving. We streven ernaar om een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden aan te bieden (CAO metaal en techniek). Daarnaast belonen we medewerkers die zich zelden ziek melden met een beter bonus van €175 en €350, een eindejaar bonus variërend tussen de €100 en €1100 (afhankelijk van resultaat), de mogelijkheid voor deeltijdwerk, flexibele werktijden in overleg en 25 vakantiedagen met 13 ADV-dagen.

Interesse?

Stuur ons je CV door of neem contact met ons op via l.ubaghs@epm.nl