Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Documentaire Informatie Voorziening

Werkgever:Gemeente Valkenburg aan de Geul
Plaats:Valkenburg

De gemeente Valkenburg aan de Geul is een kleine dynamische gemeente met grote opgaven. Met een inwonersaantal van nog geen 17.000 inwoners behoren wij tot de kleinere gemeenten in het land. Dit staat in schril contrast met het aantal bezoekers dat jaarlijks naar onze gemeente komt. Met meer dan 1 miljoen overnachtingen en een veelvoud aan dagtoeristen kennen wij een dynamiek die niet te vergelijken is met andere gemeenten van vergelijkbare omvang. De gastvrijheid van de gemeente is ook tastbaar bij een bezoek aan ons gemeentehuis. Ben jij op zoek naar die nieuwe uitdaging? Dan hebben we wellicht de ideale vacature voor jou!

Plek binnen de organisatie

Als medewerker Documentaire Informatie Voorziening maak onderdeel uit van het team DIV bij de afdeling Gegevensbeheer & Facilitair.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s speel jij een belangrijke rol bij het veiligstellen en toegankelijk maken van informatie. Je bent dagelijks bezig met het (digitaal) verwerken van in- en uitgaande post. Je zet deze documenten in onze systemen. Zo zorg je ervoor dat belangrijke informatie binnen handbereik is, altijd en overal. Daarnaast ben je de helpende hand voor je collega’s uit de organisatie bij het ordenen van informatie en digitale stukken. Je bent de drijvende kracht achter het zaakgericht werken, onze digitale dossiers en het archief.

Wie ben jij en wat vraagt de rol specifiek van jou?

Met veel enthousiasme werk je samen met je collega’s van het team aan het op orde houden van een gestructureerde en kwalitatieve opslag, beheer en verstrekking van documentaire informatie. De onderlinge lijnen zijn kort en toegankelijk. In het team heerst een positieve werksfeer en waar voldoende ruimte is voor leren en elkaar helpen. Een vriendelijke en begripvolle benadering van collega’s is jouw tweede natuur. Je kunt anderen op een tactvolle manier aanspreken, maar je bent zelf ook aanspreekbaar op gedrag, prestaties en gemaakte afspraken. Je bent integer met vertrouwelijke informatie en bewaart vertrouwelijke stukken zorgvuldig. Je bent digitaal vaardig.

Wat vragen wij

  • minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met het organiseren en digitaliseren van informatie en geautomatiseerde gegevensverwerking;
  • Je werkt nauwkeurig met oog voor kwaliteit;
  • Je bent stressbestendig, omgevingsbewust en een teamplayer;
  • Kennis van zaakgericht werken en dossiervorming is een pré;
  • Goede digitale vaardigheid is een must
Dit kun je verwachten
  • Een kleine organisatie met ongeveer 130 gedreven medewerkers. Een platte organisatie met een gemeentesecretaris en afdelingshoofden. Er is een informele sfeer, je loopt makkelijk bij elkaar binnen.
  • Werktijden zijn in overleg. Er wordt meer gewerkt als er meer werk is en andersom. Tegelijkertijd wordt invulling gegeven aan de wens van tijd en plaats onafhankelijk willen werken en de werktijden flexibel afstemmen op jou privé-situatie.
  • Een maandsalaris al naar gelang je ervaring van minimaal € 2666,- en maximaal € 3784,- bruto bij 36 uur per week, schaal 7 cao gemeenten.
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% bovenop het maandsalaris. Dit is een vrij besteedbaar budget waarmee je maandelijks flexibel keuzes maakt over hoe en wanneer je het budget inzet.
  • Ruime fiscale uitruil mogelijkheden, zoals €2000,- voor een fiets, € 500,- voor een sportabonnement en € 750,- voor verduurzaming van je woning.
  • Een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer die gericht is het stimuleren van duurzaam reizen, met onder andere een volledige vergoeding van het reizen per OV en € 0,23 netto als je met de fiets naar het werk komt. Mocht je toch met de auto willen komen, dan is de vergoeding € 0,14 netto.
  • Een iPhone en iPad die je ook privé mag gebruiken; je ontvangt een vaste vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek.
  • Het betreft een structurele functieplaats. Je start met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar en als het van beiden kanten goed past, wordt het een vast contract.
  • Binding met collega’s; regelmatig is er een gezamenlijke inspiratielunch voor alle medewerkers; er worden borrels en uitjes georganiseerd en je gaat na de start een hele dag op pad met andere nieuwe collega’s om elkaar én de gemeente te leren kennen.
Interesse?

Bij interesse kun je online solliciteren (korte motivatiebrief en CV) via onderstaande link. Binnen drie werkdagen na het sluiten van de vacature mag je op een reactie rekenen.