Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Consultant Informatiemanagement

Werkgever:Innervate
Plaats:Maastricht-Airport

Ben jij de aanjager van veranderingen?

Wil jij als Consultant Informatiemanagement werken bij een compact, gezellig en vooral leuk Limburgs IT Advies-bedrijf met grote footprint in de Zorg in Limburg en Brabant? Wil jij veel vrijheid bij het invullen van je werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken? Lees dan vooral verder!

Wat ga jij als Consultant Informatiemanagement bij ons doen?

Als Consultant Informatiemanagement begeleid en adviseer je (zorg)organisaties met complexe en specialistische vraagstukken en veranderingen op het gebied van ICT.

De digitale transformatie versnelt de komende jaren. Jij staat hier het liefst middenin! Scherp op relevante ontwikkelingen weet je deze te vertalen naar een goed advies waarmee je organisaties verder helpt in het realiseren van hun doelstellingen. Je hebt een scherp oog voor de behoeften en eisen van een organisatie en goed inzicht in bedrijfsprocessen. Gecombineerd met jouw overtuigingskracht breng jij organisaties écht verder in hun digitale transformatie.

Verder ben je lid van ons expert Team Informatiemanagement. Hierin draag je actief bij aan de ontwikkeling van onze dienstverlening. Met je collega’s IM zorg je voor verdere ontwikkeling van dit kennisgebied in de organisatie.

Wat vragen wij van jou als Consultant Informatiemanagement?

Wij zoeken een Consultant Informatiemanagement die opbloeit bij een veelzijdige rol. Het liefst werk je gelijktijdig aan verschillende projecten waarin je verschillende petten afwisselt. Jouw ervaring in projectmanagement helpt jou overzicht te bewaren binnen deze dynamiek en uitstekend vooruit te plannen. Je bent van nature nieuwsgierig en analytisch sterk. Daarmee weet je bevindingen te vertalen naar nieuwe oplossingen en relevante mogelijkheden.

Verder ben je in het bezit van:

  • Een HBO/WO-diploma op het gebied van Informatiemanagement of ICT met actuele kennis binnen het vakgebied;
  • Een klant- en resultaatgerichte houding;
  • Sterk communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van projectmanagement methodes en technieken;
  • Ervaring met informatiegerichte analyse, ontwerpmethoden en -technieken;
  • Kennis van bedrijfskunde;
  • Ervaring in de branche zorg of wonen is een grote pré.

Je hoeft geen alleskunner te zijn, maar wel gepassioneerd over informatiemanagement. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij jou als Consultant Informatiemanagement?

Innervate is op zoek naar enthousiaste professionals. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Bij ons kom je te werken bij een ambitieus bedrijf, met veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op jouw kennisgebied. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

  • Salaris indicatie: € 4.750,- tot € 6.500,-, o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Per direct aan de slag voor 32-40 uur en de mogelijkheid om door te groeien;
  • Keuze uit: mobiliteitsbudget, leaseauto;
  • De mogelijkheid van thuiswerken;
  • Veel vrijheid bij het invullen van de werktijden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 25 verlofdagen en 2 ATV dagen (o.b.v. 40 uur);
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een passende reiskostenregeling;
  • Een ideaal te bereiken werklocatie in Maastricht;
Consultant Informatiemanagement worden bij Innervate in Maastricht?

Stuur je sollicitatie naar hub.martinussen@innervate.nl of solliciteer direct. Voor meer informatie over deze vacature kun je vrijblijvend contact opnemen met Hub Martinussen (directeur) via telefoonnummer 06-53400561 Je kunt hem ook een WhatsApp bericht sturen. Hub helpt je graag verder!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Innervate

Innervate helpt organisaties met Digitale Transformatie. Maatschappelijke, technologische en demografische ontwikkelingen vragen om nieuwe oplossingen. Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. Innervate werkt hoofdzakelijk in de zorg (70%+) en andere maatschappelijk relevante sectoren. Hierdoor doet jouw werk er écht toe en heeft het high impact op onze samenleving!