Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Hoofd Financiële Administratie bij De Jong & Partners

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Maastricht

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie als hoofd financiële administratie? Een dynamische positie binnen een internationaal opererende en groeiende organisatie? Dan nodigen wij jou uit om verder te lezen.

Koenen en Co Executive Search is namens De Jong & Partners op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie m/v (32-40 uur) .

Over de organisatie

De kans is aanzienlijk dat de luchtverfrisser, tandpasta of deodorant die wordt gebruikt, afkomstig is van De Jong & Partners. Hoewel het logo niet prominent op de producten prijkt, komt men onbewust vaak in aanraking met de diverse assortimenten. De Jong & Partners is actief in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en legt zich toe op het ontwikkelen en vermarkten van private labels en hoogwaardige merken in het huishoudelijke en persoonlijke verzorgingssegment.

Met bijna twee decennia aan ervaring blijft de groei aanzienlijk. Klanten zoals supermarkten, drogisterijketens en discounters verspreid over heel Europa worden bediend. Duurzaamheid en innovatie zijn kernwaarden die het bedrijf onderscheiden. Daarnaast ligt sterk de nadruk op compliance, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, waardoor een verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

Wat ga je doen?

De groei zorgt ervoor dat er de behoefte is om het finance en control team uit te breiden, met een hoofd financiële administratie. Iemand die de drijvende kracht wordt achter de financiële administratie en de daarbij behorende dagelijkse taken. Naast leiding geven werk je ook actief mee met het team, want je doet het tenslotte samen. In deze positie werk je nauw samen met de collega’s van ‘control’.

Het is een uitdagende en veelzijdige positie, binnen een internationaal opererende organisatie. Je draagt bij aan de juiste en tijdige verwerking van financieel-administratieve gegevens.

Een greep uit jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Een goed verloop van de dagelijkse boekhouding inclusief het verdelen van de werkzaamheden.
  • Je beheert de dagelijkse financiële administratie van de organisatie, waarbij alle financiële transacties zorgvuldig worden vastgelegd en verwerkt. Denk hierbij aan debiteuren- en crediteurenbeheer, CBS- en Btw-aangiften, etc.
  • Je signaleert knelpunten en afwijkingen in de uitvoering en draagt bij aan het verbeteren van de administratieve processen.
  • Je voert diverse administratieve taken uit ter ondersteuning van de algehele bedrijfsvoering.
  • Je bent het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en collega’s t.a.v. financieel administratieve aangelegenheden.

Wat breng je mee?

Als hoofd financiële administratie bij De Jong & Partners Venlo heb je een breed takenpakket. Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en prioriteiten stellen. We zien in jou als collega ook graag nog de volgende kenmerken:

  • Je hebt een afgeronde relevante mbo- of hbo opleiding.
  • Je hebt aantoonbare relevante ervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van medewerkers of de ambitie om dit te doen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal; Duitse taalkennis is een plus.
  • Je beheerst Excel uitstekend en hebt ervaring met ERP pakketten, kennis van SAP (Business One) is een pre.
  • Je hebt een klantgerichte mindset, niet enkel richting klanten maar ook naar collega’s van andere afdelingen.
  • Ownership, nauwkeurigheid en structuur zijn kernwoorden die bij je passen.
  • Je wilt mee bouwen aan het verder optimaliseren van de financieel administratieve omgeving van De Jong & Partners.

Wat bieden wij jou?

Bij de Jong & Partners kun je rekenen op een inspirerende en dynamische omgeving. De organisatie is stevig groeiende en in beweging. De organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer, waar werkplezier en een gezonde dosis humor de boventoon voert. Er wordt een salaris geboden passend bij ervaring, kennis en kunde. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen én een premievrij pensioen wat het netto salaris ten goede komt.

Niet onbelangrijk, er is vers fruit, er zullen regelmatig Limburgse vlaaien, Brabantse worstenbroodjes of andere lekkernijen voorbij komen en op vrijdag wordt er een lunch verzorgt voor iedereen.

Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl/ +31 887747894.

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.