Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Purchase Manager private label (senior/medior) bij De Jong & Partners

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je bekend met de wereld van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en zoek je naar een uitdaging waarin verantwoordelijkheid, ondernemingsgeest en daadkracht centraal staan? De Jong & Partners nodigt jou uit om de rol van Purchase Manager Private Label te vervullen – een kansrijke stap voor professionals die streven naar impact en groei!

Koenen en Co Executive Search is namens De Jong & Partners op zoek naar een Purchase Manager Private Label m/v (medior/senior).

Over de organisatie

De kans is aanzienlijk dat de luchtverfrisser, tandpasta of deodorant die wordt gebruikt, afkomstig is van De Jong & Partners. Hoewel het logo niet prominent op de producten prijkt, komt men onbewust vaak in aanraking met de diverse assortimenten. De Jong & Partners is actief in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en legt zich toe op het ontwikkelen en vermarkten van private labels en hoogwaardige merken in het huishoudelijke en persoonlijke verzorgingssegment.

Met bijna twee decennia aan ervaring blijft de groei aanzienlijk. Klanten zoals supermarkten, drogisterijketens en discounters verspreid over heel Europa worden bediend. Duurzaamheid en innovatie zijn kernwaarden die het bedrijf onderscheiden. Daarnaast ligt sterk de nadruk op compliance, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, waardoor een verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

Wat ga je doen?

In deze dynamische functie, na een grondige inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met de producten en de markt, krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om binnen Europa naar de mooiste producten met de beste prijs-kwaliteit verhouding te gaan zoeken. Jouw taken omvatten het gedegen inventariseren en specificeren van inkoopbehoeften, het zorgvuldig selecteren en contracteren van leveranciers, en het actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de inkoopafdeling. Binnen De Jong & Partners heeft inkoop een prominente positie binnen de organisatie, waarbij de lijnen tussen inkoop en verkoop kort worden gehouden. Het succes van de organisatie draait om het perfecte samenspel.

Jij bent een gedreven, ondernemende en ervaren inkoopspecialist met een scherp oog voor kwaliteit en een uitstekende kennis van de markt. Je begrijpt niet alleen de dynamiek van inkoopprocessen maar ook hoe je jezelf en onze organisatie optimaal kunt positioneren. Je blinkt uit in het analyseren van de markt, het signaleren van trends en het identificeren van commerciële kansen. Naast het streven naar de beste prijs, kwaliteit en condities, weet je ook adequaat in te spelen op vragen met betrekking tot duurzaamheid, verpakking en gezondheid.

Wat breng je mee?

Je bent iemand met een vriendelijk en open karakter, die zich committeert aan het leveren van hoogwaardig werk. Iemand die stevig is op de inhoud maar zacht op de relatie. Je opereert binnen een zeer dynamische omgeving waar snel schakelen, het beheren van deadlines, en stressbestendigheid van essentieel belang zijn. Je beschikt over doeltreffende communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal, naast een natuurlijke bekwaamheid in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een waardevolle aanvulling. Je communiceert doeltreffend en bent proactief, met ervaring in het werken met CRM-systemen.

We zien in jou als collega ook graag nog de volgende kenmerken:

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring.
  • Retail ervaring vormt een pré.
  • Ervaring met Microsoft Office, met name Microsoft Excel.
  • Analytische vaardigheden.
  • In staat om een relevant netwerk op te bouwen met betrouwbare partners.
  • Organiserend vermogen.
  • Hoge mate van ownership.
  • Bereid om te reizen binnen Europa.
Wat bieden wij jou?

Bij de Jong & Partners kun je rekenen op een inspirerende en dynamische omgeving. De organisatie is stevig groeiende en in beweging. De organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer, waar werkplezier en een gezonde dosis humor de boventoon voert. Er wordt een salaris geboden passend bij ervaring, kennis en kunde. Je krijgt een auto, laptop en telefoon van de zaak. Bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en een premievrij pensioen wat het netto salaris ten goede komt.

Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl / +31 887747894.

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.