Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gedragswetenschapper JENS

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Gedragswetenschapper JENS

Ben jij pionier in hart en nieren en wil jij op een systeemgerichte manier kinderen, jeugdigen en hun gezinnen weer verder laten groeien en bloeien? Ben jij voor ons de gedragswetenschapper die het verschil wil maken?

Als gedragswetenschapper ben je onderdeel van een integraal gebiedsteam en begeleid je hulpverleners en hun gezinnen om de juiste handelingen en methodieken in te zetten in de hulpverlening. Bekijk ook onze video waarin de collega’s vertellen over hun uitdagende en afwisselende functie.

Wat ga je doen? Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

verrichten van (psycho)diagnostische werkzaamheden in het kader van behandeling van jeugdigen, o.a. door het verrichten van gedragsobservatie en diagnostisch onderzoek;leveren van een vakmatige inbreng in het op- en bijstellen van hulpverleningsplannen in een (multidisciplinair) behandelteam.consultatief coördineren en integreren van alle bij de behandeling betrokken disciplines en het laten evalueren van de voortgang van de uitvoering binnen de kaders van het hulpverleningsbeleid van de organisatie;plegen van interventies wanneer hulpverleningsprocessen stagneren of dreigen te stagneren;gevraagd en ongevraagd adviseren ten aanzien van de toepassing van therapieën en het mogelijk uitvoeren van therapieën;gevraagd en ongevraagd advies geven ten aanzien van de voortgang van het hulpverleningsproces van de cliënt, denk hierbij aan voortzetten, afsluiten of doorverwijzen;adviseren en ondersteunen van de leidinggevenden/management, uitvoerende medewerkers en ouders/verzorgers met betrekking tot bijdragen aan de uitvoering van de behandeling;inhoudelijk adviserend en coachen: je bevordert de deskundigheid van JENS-medewerkers door casuïstiek te bespreken en geeft vakinhoudelijke ondersteuning en training;leveren van bijdragen aan de beleidsontwikkeling van het hulpverleningsbeleid van de organisatie of onderdelen hiervan en aan methodiekontwikkeling, innovatie en evaluatie;signaleren van hiaten in het hulpverleningsaanbod dat door JENS aangeboden wordt en het formuleren van verbetervoorstellen hiervoor;registreren van de handelingen rondom de eigen werkzaamheden, zorgdragen voor verslaglegging en het opstellen van rapportages.

Wat bieden wij? We bieden jou de kans bieden om in een prettige werksfeer mee werken aan jeugdzorg volgens de missie van JENS:

‘Samen jong en sterk opgroeien!’. We geloven in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze jongeren veilig en gezond te laten opgroeien, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen voor een fijne stabiele toekomst.

Als je voor JENS kiest, krijg je op basis van kennis en ervaring een contract bij één van de organisaties die samen de coöperatie vormen. Je wordt aangenomen op basis van de afspraken die binnen die organisatie gelden. Denk daarbij aan selectieprocedure en arbeidsvoorwaarden. Waar nodig ontvang je via de moederorganisatie de benodigde digitale hulpmiddelen (bijv. laptop, iPad of smartphone).

Wie ben jij? We zijn naar jou op zoek als jij:

proactief bent;een energieke persoonlijkheid bent, die net dat stapje extra wil zetten;houdt van uitdagingen en veranderingen en kunt snel schakelen;stevig in je schoenen staat;een out-of-the-box denker en een fijne collega bent

Wat vragen wij van jou?Jij hebt:

een afgeronde WO opleiding in één van de gedragswetenschappen orthopedagogiek of psychologie of gelijkwaardig met basisaantekening psychodiagnostiek;kennis van de sociale kaart;ervaring in en affiniteit met systeemgericht werken;bij voorkeur ervaring met kinderen en jongeren

Aantal Uren:

8 tot 36 uur per week

Plaats:

Zuid-Limburg

Sluitingsdatum:

09-04-24