Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Programmamanager

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Programmamanager

Ben jij een dynamisch en resultaatgerichte leider met passie voor het uitdenken, beheren en uitvoeren van complexe trajecten? Duik jij graag in de organisatorische uitdagingen en bouw je graag relaties op? Dan is deze vacature bij Radar die cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunt, iets voor jou!

Jouw rol als Programmamanager

Als Programmamanager bij Radar krijg je de kans om richting te geven aan de strategische doelstellingen van onze organisatie door het ontwerpen, plannen, uitvoeren en monitoren van (organisatie overstijgende) programma's. Als programmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden en sturen van diverse programma's en projecten binnen onze organisatie. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en stakeholders om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten worden uitgevoerd. Je bent in staat om complexe problemen te analyseren en effectieve oplossingen te vinden. Verder adviseer je management, Raad van Bestuur en het directieteam.

Waar ga je werken?

Radar ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt ons op meer dan negentig plekken in Zuid-Limburg.

We helpen cliënten invulling te geven aan hun leven op het gebied van wonen, werk & dagbesteding, leren en vrije tijd. Dat doen we dichtbij huis, samen met de cliënt, zijn persoonlijk netwerk, vrijwilligers en partners in de buurt. Zo is de cliënt van betekenis voor zijn omgeving en andersom.

Radar heeft een geactualiseerde strategie waar ze uitvoering aan wilt geven via o.a. programma’s. Dat betekent dat jij een grote bijdrage gaat leveren aan het realiseren van strategische doelen via programmatisch werken op een paar speerpunten. Jij gaat dus verschil maken.

Als programmanager geef je functioneel aansturing aan programmateamleden, projectleiders en/of derde partijen. Je hebt contact met managers, collega programmamanager, projectleiders, specialisten en ondersteunende diensten. Daarnaast schakel je met externe contacten, zoals (regionale) overheidsinstanties, samenwerkingspartners, andere (zorg)organisaties, subsidieverstrekkers en zorgkantoren.

Hoe zorgen wij voor jou?

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wensen van onze cliënten, is er ook voor onze medewerkers. Jouw professionele dromen en je toekomstbeeld vinden we erg belangrijk. Daarbij denken we verder dan de baan die je nu bij ons uitvoert. Want misschien heb je wel de wens om ooit de stap te zetten naar een andere of hogere functie. Bij ons of ergens anders. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren.

Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via ons korting te krijgen op je aanvullende zorgverzekering(en).?

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een contract voor de duur van twee jaar met mogelijkheid tot verlengingJe kunt 32 tot 36 uur per week werkenEen brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 4.269 en maximaal € 6.446 afhankelijk van inschaling,- (FWG 65) bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleidingEindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.

Wat breng jij mee?

Academisch werk- en denkniveau met kennis van projectmanagement op post-hbo-niveauErvaring in de inhoudelijke aansturing van complexe opgaven in organisatiesUitstekende sociale vaardigheden, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardighedenZelfstandigheid en initiatiefrijk in het initiëren van nieuwe programma’s binnen strategische beleidskadersBewezen vermogen om impactvolle veranderingen te realiseren en draagvlak te creëren binnen een organisatie

Verantwoordelijkheden

Je adviseert en leidt nieuwe organisatie brede of organisatie overstijgende programma’s rondom belangrijke thema’s zoals informele zorg, zorgtechnologie, buurtbetrokkenheid en zelforganisatieJe initieert, prioriteert en ontwikkelt nieuwe programma’s die aansluiten bij onze strategische doelstellingenJe richt de programmaorganisatie en programmateams in en stelt het budget op zodat er een doelmatige inzet is van mensen, middelen en materialen.Je stimuleert draagvlak voor de programma's binnen de organisatie en onderhoudt in- en externe relaties die van belang zijn voor de programma’sJe realiseert programmadoelstellingen door monitoring van voortgang en resultaten en stuurt zo nodig bijJe verwerkt programmaresultaten tot managementrapportages en doet beleidsvoorstellen voor innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Sollicitatieprocedure

We willen graag kennis met je maken, dus na de einddatum van de vacature nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Bij in dienst treden, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 en 9 april 2024. Een assessment is onderdeel van deze sollicitatieprocedure. Het assessment vindt plaats op 15 april of 16 april 2024.

Kunnen wij je verder helpen?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen Elvira van Bergen, directeur, via e.bergen@radar.org

Heb je overige vragen of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Inge Geurts van de afdeling recruitment, je kunt mij bereiken op 06-21976911 of via zowiljijwerken@radar.org

Aantal Uren:

32 tot 36 uur per week

Plaats:

Zuid-Limburg

Sluitingsdatum:

01-04-2024