Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: GZ-psycholoog

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Adelante biedt zorg- en hulpverlening aan kinderen en jongeren met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. Zij en/of hun verzorgers kunnen terecht voor ambulante begeleiding, opvang, woontraining en arbeidsoriëntatie, (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs.

Wij zijn voor gemiddeld 28 - 32 uur per week op zoek naar een:

GZ-psycholoog

Wie zoeken wij?
Je bent een ervaren GZ-psycholoog en hebt een NIP/NVO-registratie als kinder- en jeugdpsycholoog. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring met Acceptance & Commitment Therapy als behandelmethodiek. Je hebt gevoel voor en inzicht in de context waarin jongeren leven en het vermogen om belangrijke informatie op te pakken uit gesprekken. Je bent in staat efficiënt te werken onder wisselende omstandigheden en levert een constructieve bijdrage aan de samenwerking bij Adelante Kind en Jeugd. Daarnaast ben je communicatief sterk.

Wat ga je doen?
Voor ons team GRIP op locatie in Valkenburg zoeken we een collega én een teamspeler.  Je basisteam bestaat uit 12-14 directe collega’s. Je voert intakegesprekken en verricht onderzoek bij jongeren die zijn vastgelopen in het omgaan met een chronische ziekte, bijvoorbeeld diabetes, obesitas of chronische pijn. Je werkt in dit klinisch revalidatieprogramma samen met meerdere disciplines om jongeren inzicht te geven in en om  te leren gaan met hun ziekte. Aan de hand van de onderzoeksresultaten stel je een vervolgplan op. Je begeleidt jongeren en hun ouders zowel individueel als in groepsverband. Je coacht teamleden in de aanpak van de vraagstellingen van jongeren en ouders. Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit en onderhoudt zowel in- als externe contacten met o.a. de hoofdbehandelaar, verwijzers en andere instellingen.

Bezoek voor meer informatie over het GRIP programma onze website:https://www.adelante-zorggroep.nl/nl/revalidatie/programma-grip/

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Een vast contract
-       Een salaris van minimaal € 3.490, - en maximaal € 5.257, - bruto per maand (FWG 65 GZ-psycholoog) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…
-       een goede werksfeer
-       gratis parkeren op onze locatie in Valkenburg
-       werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie
-       een eindejaarsuitkering van 8,33% én 8,33% vakantiegeld
-       een goede pensioenvoorziening bij PFZW
-       fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets
-       uitruil reiskostenregeling
-       voordelig extern sporten via BenVitaal

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.

Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk ontvangen via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl. Je solliciteert direct via de functieknop solliciteren. Zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten wij deze vacature.

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Anne Janssen, teammanager +31 45 528 2611 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032.

Goed om te weten!
Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt. 

Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt. 

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd. 

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.