Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Kinder)verpleegkundige

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Adelante biedt zorg- en hulpverlening aan kinderen en jongeren met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. Zij en/of hun verzorgers kunnen terecht voor ambulante begeleiding, opvang, woontraining en arbeidsoriëntatie, (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs.

Wij zijn bij Adelante Kinderen op zoek naar een zorgzame:

(Kinder)verpleegkundige

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een hbo-V diploma, BIG-geregistreerd en hebt bij voorkeur de aantekening kinderverpleegkundige. Niet geregistreerd als kinderverpleegkundige? Dan ben je bereid de opleiding kinderverpleegkundige op termijn te volgen en heb je ruime ervaring met het zogenoemde medisch kindzorgsysteem en met zorg en de coördinatie daarvan voor kinderen/jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of chronische ziekte van 0 tot 18 jaar. Je bent in staat gezinnen te motiveren, instrueren en corrigeren, hierbij zijn je sociale en communicatieve vaardigheden essentieel. Je werkt samen met je collega’s, ook van andere disciplines, binnen en buiten de organisatie. Jij weet dat een lach, grap of knuffel een bijdrage kan leveren aan een goed pedagogisch klimaat.

Wat ga je doen?

Je start op onze locatie in Valkenburg. Je verleent hoogwaardige intensieve verpleegkundige zorg, stelt gerichte behandelplannen op, voert deze uit, evalueert deze systematisch en stelt ze waar nodig bij. Je ziet toe op het (ortho)pedagogische, psychische en fysieke welzijn van cliënten en signaleert en rapporteert lichamelijke, psychische en sociale veranderingen. Daarnaast geef je adviezen en instructie over ontwikkelingsstimulering, pedagogische- en verpleegactiviteiten. Je denkt mee in toekomstige veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van kindzorg en doet verbetervoorstellen binnen het team over kwaliteitsbewaking, -beheersing en –bevordering.

Wat mag jij van ons verwachten?

-       Een vast contract

-       We bespreken het aantal uren in onderling overleg, maar werven voor minimaal gemiddeld  28 uur per week en maximaal gemiddeld 32 uur per week

-       Het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding en minimaal € 2.144, - en maximaal € 3.490, - bruto per maand (FWG 45 of 50) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…

-       een eindejaarsuitkering van 8,33%

-       8,33% vakantiegeld

-       een goede pensioenvoorziening bij PFZW

-       fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets

-       collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars

-       uitruil reiskostenregeling

-       voordelig extern sporten via BenVitaal

-       brede inzetbaarheid en ontwikkelmogelijkheden

-       gratis parkeren op onze locatie in Valkenburg

-       werken in een enthousiast team

-       het gevoel dat jij echt iets betekent voor een ander

-       waardering van cliënten

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.

Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

Heb jij hart voor goede zorg?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 20 mei a.s. hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Dominique Huveneers +31 45 528 2709 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032 .

Goed om te weten!

Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt.

Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.