Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Psycholoog

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Zuid-Limburg

Volwassenenrevalidatie & Arbeidsreïntegratie biedt (poli-)klinische behandeling en verpleging voor mensen die kampen met de gevolgen van ernstig belemmerende aandoeningen waaronder amputatie, dwarslaesie, hartfalen, hersenletsel, kanker en pijn. Verder maken de afdelingen Sport & Bewegen en Adelante Arbeid deel uit van dit organisatieonderdeel.

Wij zijn per 1 maart 2019 voor gemiddeld 20 uur per week op zoek naar een:

Psycholoog 

Wie zoeken wij?

Je bent een universitair geschoolde psycholoog en hebt ervaring met en kennis van behandeltechnieken. Je hebt gevoel voor zintuiglijke gewaarwordingen en het vermogen om belangrijke informatie op te pakken uit mondelinge gesprekken. Je bent in staat efficiënt te werken onder wisselende omstandigheden en om een constructieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen teams waarin je werkt. Daarnaast ben je communicatief sterk. 

Wat ga je doen?

Je start op onze locatie in Hoensbroek. Je basisteam bestaat uit 15 directe collega's. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog in de multidisciplinaire arbeidsrevalidatie. Je begeleidt de cliënten zowel individueel als in groepsverband en je werkt vanuit een zogenoemde bio-psychosociale optie. Je geeft de cliënt handvatten bij het leren omgaan met aanwezige gezondheidsproblematiek. Hierbij houd je rekening met de aanwezigheid van een arbeidsmatige context. Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit en onderhoudt zowel in- als externe contacten met o.a. de hoofdbehandelaar, verwijzers en andere instellingen. 

Wat mag jij van ons verwachten?

-        Een tijdelijk contract tot 1 maart 2020    

-        Een salaris van minimaal € 3072,- en maximaal € 4.466,- bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…

-        een eindejaarsuitkering van 8,33%

-        8,33% vakantiegeld

-        een goede werksfeer

-        brede inzetbaarheid

-        gratis parkeren op onze locatie in Hoensbroek

-        werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

Over Adelante Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.

Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten. 

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/ 

Wil jij graag werken om de interne mens te versterken? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 17 januari 2019 hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren. De gesprekken zullen plaatsvinden op 28 januari 2019.  

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Daniëlle Klerken, teammanager+31 45 528 3096 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032 . 

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.