Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Huishoudelijke hulp I Vast

Werkgever:ASA Student
Plaats:Maastricht
Beknopte omschrijving
Ben jij diegene die altijd klaarstaat voor anderen? De persoon die een voldaan gevoel krijgt bij het helpen van anderen? Lees dan snel verder! Als Huishoudelijke Hulp verricht je huishoudelijk werk bij cliënten thuis die vanwege hun gezondh

Beschrijving


Ben jij diegene die altijd klaarstaat voor anderen? De persoon die een voldaan gevoel krijgt bij het helpen van anderen? Lees dan snel verder!


Als Huishoudelijke Hulp verricht je huishoudelijk werk bij cliënten thuis die vanwege hun gezondheid bepaalde taken zelf niet meer kunnen verrichten. Dit doe je zelfstandig en op een professionele manier. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar hebben ook behoefte aan persoonlijke aandacht. Conform de richtlijnen en in overleg met de cliënt bepaal je welke werkzaamheden je uitvoert.


Het schoonmaken van de keuken, het toilet en de badkamer zijn standaardwerkzaamheden net zoals stofzuigen en stoffen. Afhankelijk van de indicatie die de cliënt heeft, kan het doen van boodschappen en strijken ook tot de werkzaamheden behoren.


Als Huishoudelijke Hulp werk je op doordeweekse dagen. Hierbij kun je zelf aangeven hoeveel uur je per week wilt werken en op welke dagen en tijden je beschikbaar bent. We vinden het namelijk belangrijk dat je werk en privé goed kunt combineren.

Functie-eisen


Om als Huishoudelijke Hulp aan de slag te gaan is het van belang dat je graag met mensen omgaat en inzicht hebt in huishoudelijk werk. Er worden geen specifieke eisen aan je vooropleiding gesteld, wel verwachten wij dat je flexibel en betrouwbaar bent. Tevens ben je woonachtig binnen in de regio van Zuid-Limburg. Voor de regio Heuvelland dien je te beschikken over een auto, voor het werkgebied Maastricht is een fiets/scooter voldoende.

Wat wij bieden

Een zeer leuke functie in een organisatie die volop in beweging is. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT HBH schaal. De reistijden tussen de cliënten worden ook vergoed. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden!