Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Woonbegeleider (jong)volwassenen

Werkgever:Be Well Zorgprofessionals
Plaats:Margraten

Als woonbegeleider (jong)volwassenen bied je 24-uurs begeleiding aan zelfstandig wonende cliënten met een autisme aanverwante stoornis of lichte verstandelijke beperking. Je werkt zoveel mogelijk vanuit hun zelfstandigheid en hun leerdoelen. Je bent daarbij mentor van een aantal cliënten en afhankelijk van hun zorgvraag is de begeleiding intensief of op gepaste afstand. Aan de hand van methodieken en het begeleidingsplan bied je de juiste begeleiding aan de cliënten. Je bent tevens betrokken bij het opstellen, evalueren en bijstellen van het begeleidingsplan. Daarnaast zorg je voor dagelijkse rapportage.

  • Je hebt een relevante, afgeronde hbo-opleiding (pedagogiek, social work, SPH of vergelijkbaar; 
  • Kennis van en ervaring met autisme spectrum stoornissen (ASS) is een pré; 
  • Je hebt respect  voor de levensstijl van de clïent en stemt je begeleiding op de zorgvraag van de cliënt af;
  • Je levert een positieve bijdrage aan het leven van de cliënt en de teamvorming;
  • Je bent bereid om in 24-uurs diensten (week-, weekend-, avond- en slaapdiensten) te werken.

Be Well Zorgprofessionals detacheert en bemiddelt hoogopgeleide, ervaren medewerkers voor de zorg- en welzijnssector. Be Well Zorgprofessionals kijkt niet alleen naar de harde eisen van een functie, maar ook naar competenties en persoonlijkheid, mede door de inzet van assessments. Be Well Zorgprofessionals heeft bewezen ervaring in het detacheren van zorg & welzijn professionals bij gerenommeerde zorgorganisaties.

 

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40 (€1898 - €2807 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Aantal uren per week bespreekbaar van 24 tot 36 uur.