Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Medewerker Inkoop

Werkgever:Flexibility
Plaats:Maastricht
Voor één van onze klanten in Maastricht/Gronsveld zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Inkoop. Het betreft een tijdelijke functie voor 24-40 uur per week. In deze functie draag je zorg voor de juiste en tijdige verwerking van alle administratieve processen rondom facturering. Vanuit deze rol zorg je samen met je collega's van de inkoopafdeling voor de uitvoering van het inkoopbeleid dat gericht is op assortimentsanalyse en stroomlijning, rendement en beschikbaarheid van de producten.

Je rapporteert aan het hoofd inkoop en hebt in deze functie regelmatig contact met leveranciers en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf.

Met jouw ondernemende en proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Je haalt voldoening uit het samenwerken met interne klanten en leveranciers en durft daar ook een pro actieve rol in te nemen. Je bent een sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, resultaatgericht en onafhankelijk. Je maakt gemakkelijk contact en hebt ervaring met administratieve verwerking van data in een digitaal systeem. Daarnaast verwachten wij dat je meedenkt en -werkt aan de procesoptimalisatie binnen de afdeling Inkoop, in jouw geval vooral gericht op het facturatieproces.

SalarisomschrijvingSalaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

  • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële of financiële richting
  • Ervaring met Excel en Word
  • Een positieve houding, die aanstekelijk werkt op je omgeving
  • Je bent een enthousiast en positief ingesteld persoon. Je denkt in mogelijkheden en gaat altijd voor het beste resultaat. Je wordt er blij van om er voor anderen te zijn.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Wat wij bieden

  • Tijdelijke functie voor minimaal 3 maanden met optie tot verlenging
  • Een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Het betreft een aanstelling voor 24-40 uur per week
  • Het team bestaat 3 fte. Tevens kom je te werken in een zelfstandig en informeel team

Uren per week:32

Contract:tijdelijk