Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Front Office Medewerker

Werkgever:Goessens Professionals in Wine
Plaats:Maastricht

Wil jij ons front-office team komen versterken?

Wie zijn we:

Goessens Professionals in Wine is één van de meest gerespecteerde en gerenommeerde bedrijven actief in de verkoop en de distributie van wijn waarbij topkwaliteit, goede organisatie, rationaliteit en topservice voor de klant centraal staat. Het bedrijf heeft een internationale uitstraling en wordt gekenmerkt door een buitengewone positieve groei binnen de sector.

Jouw functie:

Als een van de binnendienst medewerkers word je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor een correcte verwerking van in- en verkooporders in onze administratieve systemen en het beheren van het klantenbestand. Je hebt veel telefonisch contact met klanten, onze accountmanagers en onze transporteurs. Je wordt uitgebreid ingewerkt en hierna weet je precies wat de afspraken zijn, ken je de interne processen en automatiseringsoplossingen. Hierdoor ben je in staat om de in- en uitgaande orderstromen te bewaken en klant- of leveranciersvragen te beantwoorden.

Functie eisen:

HBO niveau:  De functie vereist een goed inzicht in de hele keten en samenspel van afspraken in de hele organisatie. Je bent in staat om uitzonderingen of problemen te herkennen binnen onze orderstromen en deze op te lossen. Klantvriendelijk en duidelijk: Je bent de spil in het goed afhandelen van klant vragen. Een klantvriendelijke uitstraling en goede telefoonstem zorgen ervoor dat onze klanten zich welkom en geholpen voelen.

IT-affiniteit: Bedreven in het werken met automatiseringssystemen. Goessens Professionals in Wine heeft een hoge mate van automatisering om het proces van orders, van het aanmaken door een van onze verkopers of klanten tot en met het afleveren bij de klant te begeleiden. Het is essentieel voor jouw functie dat je je als een vis in het water voelt bij het werken met kantoorautomatiseringssystemen.

Leergierig: Goessens Professionals in Wine is continu in beweging en heeft ambitieuze groeiambities. Het is van essentieel belang dat je openstaat voor veranderingen en hier snel je weg in weet te vinden. Als je enige ervaring hebt, wordt van je verwacht dat je zelf meedenkt over mogelijke verbeteringen en deze voorstelt aan het management team.

Aanpakker & Teamplayer: Een positieve werkhouding, waarbij een uitzondering of iets dat misgaat, geen probleem maar een uitdaging is. Een goede, vriendelijke, duidelijke communicatie en het schakelen tussen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf is hierbij van belang.

Taalkennis: Gezien de internationale aard van het werk, we importeren uit de hele wereld, is het van essentieel belang dat je goed Engels spreekt en schrijft. Als je de Franse taal spreekt en schrijft is dat een absolute pré, maar het is geen vereiste om te solliciteren.

Wij bieden: Een uitdagende fulltime functie op basis van 40-uur voor de lange termijn. Het is bespreekbaar om de functie in te vullen door 2 part-timers. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao drankenindustrie en de groothandel in dranken. Je werkt in een prettige werkomgeving in een modern kantoor met voldoende parkeergelegenheid. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin het nooit zal vervelen. Sollicitaties voorzien van CV en motivatiebrief kunnen voor 31-01-2019 per email gestuurd worden naar Kevin.vandeKlundert@goessens.com