Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige [24-28 u.p.w.]

Werkgever:Mosae Zorggroep
Plaats:Maastricht

Wij geloven in eigen kracht & eigen regie, eigen leven. Mosae Zorggroep gelooft in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de kracht van onze cliënten en de mensen om hen heen te versterken, werken we samen aan kwaliteit van leven. Zodat ouderen zich thuis voelen; in hun eigen woning of in een van onze zorglocaties. Thuis is de basis. Mosae Zorggroep ondersteunt en biedt diensten aan in de gemeente Maastricht. De zorglocaties van Mosae Zorggroep bevinden zich in het westelijke stadsdeel van Maastricht.

Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en is de cliënt met al zijn levensdomeinen voor jou vertrekpunt in je handelen als professional? weet jij als geen ander een goede vertrouwensband op te bouwen en geeft je dat een goed gevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vooronze locatie Scharwyerveld, team BOPZ zijn wij op zoek naar een

Verpleegkundige

Gemiddeld 24-28 uur per week

Jij bent...Zowel vriendelijk, enthousiast als cliëntgericht. Je staat bekend om je inlevingsvermogen, integriteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en jij luistert echt naar je cliënten en hun naasten en gaat uit van hun eigen regie. Jij weet als geen ander een sterke vertrouwensband op te bouwen met je cliënten en dat geeft je een goed gevoel. Je doel is het bevorderen van de woon- en leefsfeer. Je kunt vanzelfsprekend zelfstandig werken, maar je overlegt en werkt ook graag samen met je teamgenoten. Je hebt een flexibele instelling en weet prioriteiten goed in te schatten.

Dit ga je doen

 • Als verpleegkundige ben je onderdeel van een team. Dat betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor professionele begeleiding en (medische) verzorging van onze cliënten die aansluit op hun levensritme.
 • Je participeert en werkt in de leefomgeving van de cliënt en verleent cliëntvolgende zorg.
 • Je voert intake gesprekken met cliënten en je bent verantwoordelijk voor het (mee) opstellen van het persoonlijke zorgleefplan van onze cliënten.
 • Je geeft gedegen zorginhoudelijk advies om de kwaliteit van zorg te waarborgen.
 • Als je veranderingen ziet op sociaal, fysiek en psychisch gebied, dan maak je dat bespreekbaar met je cliënt en bied je ondersteuning op dat vlak, als het nodig is bespreek je het met je team. Samen zoek je naar oplossingen.
 • Binnen het team heb je een regiefunctie en ben je verantwoordelijk voor kwaliteit van zorg, de processen binnen het team en hebt een coachende rol naar teamleden.
 • Cliënttevredenheid staat bovenaan je lijst.
 • Je neemt deel aan het multidisciplinair en verpleegkundig overleg.
 • Wie zoeken wij

 • Je beschikt over Een MBO of HBO diploma Verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent bevoegd en bekwaam voor alle verpleegtechnische handelingen.
 • Je beschikt over advies- en didactische vaardigheden voor het verstrekken van zorginhoudelijke adviezen.
 • Het begeleiden van leerlingen kan een onderdeel van de functie zijn.
 • Ben je een herintreder? Net van school? 50 plus? Zoek je een baan naast je opleiding? Of ben je nu al werkzaam in de zorg? We staan voor je open!
 • Creativiteit en sociale vaardigheden: je bent hulpvaardig en hebt invoelingsvermogen.
 • Flexibiliteit: je werkt alle voorkomende diensten mee.
 • Wat bieden wij

 • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving waar je van grote meerwaarde kunt zijn.
 • Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, vastgesteld volgens functiegroep FWG 45 (minimaal € 2.338,08 en maximaal € 3.153,90 per maand op basis van 36 uur per week) conform de conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
 • Wij bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en bruto-netto uitruilmogelijkheden.
 • Je kunt jezelf bij Mosae Zorggroep continue blijven ontwikkelen middels trainingen en opleidingen én kansen om door te groeien.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

  Locatie ScharwyerveldBij Scharwyerveld is de cliënt als mens altijd het vertrekpunt (persoonsgerichte zorg). De zorg en ondersteuning worden multidisciplinair en integraal vormgegeven en zijn dienend aan alle levensdomeinen die voor de cliënt van belang zijn.

  Iemand met een zorgbehoefte is vooral iemand met een eigen geschiedenis, eigen toekomst, eigen doelen, eigen context en eigen naasten.

  Wil je meer weten over onze locatie Scharwyerveld? Neem dan een kijkje op onze website: www.mosaezorggroep.nl Via de kop “Wonen”, verkrijg je meer informatie over de locaties van Mosae Zorggroep. Of gebruik onderstaande link: https://www.mosaezorggroep.nl/wonen/scharwyerveld/ons-aanbod

  Solliciteren Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar: solliciteren@mosaezorggroep.nl Vermeld in je brief dat het gaat om vacaturenummer 01. Je kunt ook onderstaand interesseformulier invullen.

  Heb je zorginhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Mevrouw Patricia Adriaanse, locatiemanager: telefoon: +31 6 25065382 of per mail: patricia.adriaanse@mosaezorggroep.nl

  Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zal een referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.

  Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.