Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende (IG) Licht & Liefde

Werkgever:Mosae Zorggroep
Plaats:Maastricht

Wij geloven in eigen kracht & eigen regie, eigen leven. Mosae Zorggroep gelooft in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de kracht van onze cliënten en de mensen om hen heen te versterken, werken we samen aan kwaliteit van leven. Zodat ouderen zich thuis voelen; in hun eigen woning of in een van onze zorglocaties. Thuis is de basis. Mosae Zorggroep ondersteunt en biedt diensten aan in de gemeente Maastricht. De zorglocaties van Mosae Zorggroep bevinden zich in het westelijke stadsdeel van Maastricht.

Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en is de cliënt met al zijn levensdomeinen voor jou vertrekpunt in je handelen als professional? weet jij als geen ander een goede vertrouwensband op te bouwen en geeft je dat een goed gevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vooronze locatie Licht en Liefde zijn wij op zoek naar een

Verzorgende (IG)

24-28 uur

Jij bent...Secuur, enthousiast en vriendelijk. Jij versterkt de zelfredzaamheid van je cliënten door goed naar hun mogelijkheden te kijken. Je staat bekend als iemand die goed kan luisteren en communiceren met cliënten, hun naasten en met je collega’s.

Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. En je vindt het een uitdaging je weg te vinden binnen een organisatie die sterk in ontwikkeling is.

Dit ga je doen

 • Als verzorgende ben je onderdeel van een team. Dat betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor professionele begeleiding en (medische) verzorging van onze cliënten die aansluit op hun levensritme.
 • Als je veranderingen ziet op sociaal of fysiek gebied dan maak je dat bespreekbaar bij je cliënt en als het nodig is met je team. Samen zoek je naar oplossingen.
 • Cliënttevredenheid staat bovenaan je lijst.
 • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met cliënten en relaties en houdt deze in stand.
 • Het uitvoeren van administratieve taken, zoals het maken van de persoonlijke dossiers en rapporten, overdrachtsrapporten en medicijnregistratie en het (mede) opstellen van zorgplannen.

Wie zoeken wijIemand die beschikt over:

 • Een MBO-diploma Verzorgende (IG) niveau 3.
 • Ben je een herintreder? Net van school? 50 plus? Zoek je een baan naast je opleiding? Of ben je nu al werkzaam in de zorg? We staan voor je open!
 • Creativiteit en sociale vaardigheden: je bent hulpvaardig en hebt invoelingsvermogen.
 • Flexibiliteit: je werkt alle voorkomende diensten mee.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving waar je van grote meerwaarde kunt zijn.
 • Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, vastgesteld volgens functiegroep FWG 35, minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 per maand op basis van 36 uur per week conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en bruto-netto uitruilmogelijkheden.
 • Je kunt jezelf bij Mosae Zorggroep continue blijven ontwikkelen middels trainingen en opleidingen én kansen om door te groeien.

De zorg in Licht en Liefde is volledig gespecialiseerd in het omgaan met cliënten met een visuele beperking. Met name voor cliënten die op latere leeftijd slechtziend of blind zijn geworden. Deze doelgroep heeft naast somatisch (lichamelijke) beperkingen of psychogeriatrische klachten vaak wat meer ondersteuning nodig. Dat maakt Licht en Liefde bijzonder. Licht en Liefde ligt aan de rand van het centrum van Maastricht nabij het stadspark.Solliciteren Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar: solliciteren@mosaezorggroep.nl Vermeld in je brief dat het gaat om vacaturenummer 17.Je kunt ook onderstaand interesseformulier invullen.

Heb je zorginhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Mevrouw Ann Stouten, kwaliteitsverpleegkundige: telefoon: +31 6 15905884 of per mail: ann.stouten@mosaezorggroep.nl

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zal een referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.