Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende Thuiszorg

Werkgever:Mosae Zorggroep
Plaats:Maastricht

Wij geloven in eigen kracht & eigen regie…voor onze cliënten en onze medewerkers. Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en ga je daarbij uit van hun wensen? Weet jij als geen ander een goede vertrouwensband op te bouwen en geeft je dat een goed gevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voordiverse teamsbinnen de extramurale zorg zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van

Verzorgende (IG)

Voor gemiddeld 20-24 uur per week

Jij bent...Secuur, enthousiast en vriendelijk. Jij versterkt de zelfredzaamheid van je cliënten door goed naar hun mogelijkheden te kijken. Je staat bekend als iemand die goed kan luisteren en communiceren met cliënten, hun naasten en met je collega’s.

Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk om goede afspraken met het team te maken. En je vindt het een uitdaging je weg te vinden binnen een organisatie die sterk in ontwikkeling is.

Dit ga je doenAls verzorgende ben je onderdeel van een team. Dat betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor professionele begeleiding en (medische) verzorging van onze cliënten die aansluit op hun levensritme. Als je veranderingen ziet op sociaal of fysiek gebied dan maak je dat bespreekbaar bij je cliënt en als het nodig is met je team. Samen zoek je naar oplossingen en cliënttevredenheid staat bovenaan je lijst.

BelangrijkJe beschikt natuurlijk over een diploma tot verzorgende (IG) niveau 3. Je bent in het bezit van een auto, aangezien je naar de cliënt toe gaat. Tevens is het belangrijk dat je bereid bent tot het werken in alle voorkomende diensten.

Wat bieden wijHet salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, vastgesteld volgens functiegroep FWG 35 (minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 per maand op basis van 36 uur per week) conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en bruto-netto uitruilmogelijkheden. Ook kun je jezelf bij Mosae Zorggroep continue blijven ontwikkelen middels trainingen en opleidingen.

Nog vragen? Wil je graag meer weten dan kun je voor zorginhoudelijke vragen contact opnemen met Sonja Schleijpen, Manager thuiszorg T +31 6 11378734 of stuur een e-mail naar sonja.schleijpen@mosaezorggroep.nl. De uitgebreide functiebeschrijving kun je per e-mail opvragen via solliciteren@mosaezorggroep.nl. Wil je meer weten over Mosae?  Check dan onze site www.mosaezorggroep.nl

Enthousiast? Kom dan bij ons werken! Geïnteresseerd? Stuur  je motivatiebrief met CV naar solliciteren@mosaezorggroep.nl

Je kunt ook onderstaand interesseformulier invullen. Vermeld in je brief dat het gaat om vacaturenummer10.

.

.