Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medisch Secretaresse

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Medisch Secretaresse

Afdeling: Algemene Chirurgie

Wat ga je doen?

Tot jouw taken behoren de administratieve en secretariële ondersteuning van de verpleegkundig specialist en afdelingswerk in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan het aanleggen van patiëntendossiers in SAP, postbeheer en bewaking van actiepunten, zorgdragen voor medische gegevens ter voorbereiding MDO en zo nodig achterhalen, op- en navragen van ontbrekende verwijsgegevens uit de regio. Ook zal je contacten onderhouden met zorgverzekeraars met betrekking tot ingediende/lopende E112/S2 aanvragen en heb je overleg met het secretariaat van Klinikum Aken inzake lopende patiënten. Tevens draag je zorg voor de planning rondom preoperatieve screeningspatiënten.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde doktersassistent cq. medische secretariële opleiding en kennis van kantoorautomatisering, is een goede beheersing van de Nederlandse taal onontbeerlijk, het beheersen van de Duitse taal is een pré;
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van de medische terminologie;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring van het SAP-systeem, Excel, Word en Powerpoint;
 • Je kan je systemen snel eigen maken zoals data management in Castor research database, Espresso Heelkunde, MEMIC pancreasparel en DICA registratie;
 • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, je bent proactief: vooruit- en meedenken en het tonen van eigen initiatief zijn zeer belangrijke aspecten, kortom: je hebt een “hands-on” mentaliteit;
 • Je bent klantvriendelijk in je samenwerking met anderen met als doel het voorkomen van klachten en het verbeteren/optimaliseren van de resultaten;
 • Naast deze zelfstandigheid kun je goed in teamverband werken en heb je een hoge mate van accuratesse;
 • Je bent enthousiast, stressbestendig en je hebt improvisatievermogen.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

De afdeling Algemene Chirurgie maakt onderdeel uit van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid Operatieve Geneeskunde (RVE OG). Deze afdeling draagt zorg voor de klinische en poliklinische chirurgische zorg voor de patiënten van het MUMC+. Binnen de afdeling Algemene Chirurgie wordt aan de speerpunten patiëntenzorg, onderzoek, opleiding en onderwijs inhoud gegeven door diverse specialisten, onderzoekers en arts-assistenten. Je werkt ter ondersteuning van o.a. de verpleegkundig specialist binnen het HPB team.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor bepaalde tijd tot 1-1-2020 voor gemiddeld 27 uur per week conform art. 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.602,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer:+31 43 387 5977 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 22 februari 2019, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Voorleeshulp
 • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.