Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Commercieel medewerker, Telfort

Werkgever:Randstad
Plaats:Maastricht

Word jij onze nieuwste commercieel medewerker? Wil jij lekker verdienen door uit elk gesprek een verkoop te halen? Maak jij altijd iedereen aan het lachen? Solliciteer dan direct als commercieel medewerker bij Telfot in de omgeving Maastricht

Jij als commercieel medewerker loopt fluitend naar de winkel van Telfort waar jij samen met jouw collega's de winkel binnen gaat. Samen met jouw team bespreek je wat jullie doel is vandaag. De deuren van de winkel gaan open en de eerste klanten komen binnen. Jij begroet iedere klant enthousiast en biedt hen een lekker kopje koffie of thee aan. Dan stap jij op John af die zoekend om zich heen kijkt. Jij als commercieel medewerker vraagt hem of je kan helpen. John vertelt aan jou dat hij vanaf volgende week op zichzelf gaat wonen en dat hij graag zo goedkoop mogelijk alles wil afsluiten. Jij zoekt hem op in het systeem en ziet dat hij al een mobiel abonnement heeft bij Telfort en vertelt John dat Telfort Alles-in-één de ideale deal voor hem is. John reageert enthousiast, dit is precies wat hij zocht! Jij als commercieel medewerker sluit de deal en wenst hem veel succes met zijn verhuizing. Voordat hij de winkel verlaat zwaait hij nog even naar jou om te bedanken. Top!

 

Wat krijg jij als commercieel medewerker:

  • Je krijgt een goed salaris van €10,22 bruto per uur
  • De kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen

Wie ben jij als commercieel medewerker:

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je hebt al ervaring in de sales
  • Jij bent vooral doordeweeks beschikbaar

Zie jij het al voor je? Werken als commercieel medewerker bij Telfort in de omgeving Maastricht? Reageer dan nu door jouw cv te sturen naarkimberly.van.weerdenburg@nl.randstad.com of via de sollicitatieknop. Wil je graag nog wat meer weten? Bel dan Kimberly op +31 20 519 8089 of stuur een WhatsApp naar +31 6 20212696.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:24

Contract:tijdelijk