Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Elektromonteur

Werkgever:Stadion Uitzenden
Plaats:Maastricht

In deze afwisselende binnendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet. Als specialist ben je aanspreekpunt voor alle vragen over elektrotechniek. Je inventariseert de wensen en verwachtingen van klanten en adviseert over onze producten en dienstverlening. Je informeert over artikel-, prijs- en voorraadinformatie en geeft alternatieve mogelijkheden aan (kostenbesparend, milieubesparend of alternatieve leverancier). Je stelt scherpe offertes op en weet deze om te zetten in orders. Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut. Je bent sterk in aftersales en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren.

Vaardigheden

- Je hebt een mbo opleiding en commerciële ervaring (bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf of elektrotechnische leverancier).
- Je bent communicatief sterk en een kei in relatiebeheer.
- Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen
- Je bent proactief, werkt resultaatgericht en weet anderen daar in mee te nemen.

Over de werkgever

Wij zijn een marktleider in het leveren van installatiematerialen. Als technische groothandel leveren we meer dan één miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek

Uren per week:40

Contract:vast