Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker klantenservice

Werkgever:Tempo-Team
Plaats:Maastricht

Bij een opdrachtgever die stroom levert op de zakelijke markt hebben wij 2 structurele plekken vrij voor een klantenservice medewerker. Wil jij klanten het gevoel geven dat ze belangrijk zijn en ze daarbij goed helpen? Lees dan snel verder.

Je nieuwe werkplek

Dit vooruitstrevende bedrijf is hard aan het groeien en heeft daarom 2 klantenservice specialisten nodig. Je werkt tijdelijk via ons en maakt daarna kans op een contract bij de opdrachtgever. Je werkt op een informele plek en werkt veel samen met collega's. Samen ga je hier vaak horen. Het is een uitdagende functie waarbij jij 1e lijns bent en je de klant zo goed helpt, dat hij niet doorverbonden hoeft te worden.

Daarnaast heb jij hele fijne werktijden zo werk je tussen: 08:00-17:30 op een flexibele manier. Je krijgt een salaris tussen €2000,- & €2700,- bruto per maand en hiervoor werk je 40 uur.

Waar ben jij goed in?

Je bent een vrolijke medewerker die veel wilt leren zodat je zelf alle klanten kunt helpen. Daarnaast signaleer je wanneer klanten minder tevreden zijn en zorgt dat adviseurs hun binnenhouden. We willen graag dat je met verbetervoorstellen komt; daarom ontvangen wij er graag 2 per kwartaal (of meer natuurlijk).

Als laatste vragen wij een instelling die

  • Klantgericht
  • Resultaatgericht
  • Analytisch
  • Communicatief vaardig is

Heb jij minimaal MBO4 werk- en denkniveau en herken jij je in bovenstaande functie solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk