Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Klantenservicemedewerker Vodafone

Werkgever:YoungCapital
Plaats:Maastricht

Bedrijf VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen zij sinds januari 2017 een unieke en ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden zij hun klanten het beste van vaste en mobiele services, internet en entertainment. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. Met meer dan 8000 medewerkers zit VodafoneZiggo vol ambitieuze, energieke en maatschappelijk betrokken medewerkers. VodafoneZiggo is trots op wat zij doen en met wie zij dit doen. Er is voor ieder veel ruimte om te ontwikkelen en kansen te benutten.

Afdeling Voor de particuliere afdeling Consumer Mobile zijn we op zoek naar klantadviseurs die het huidige team komen versterken. Jij bent diegene die de particuliere klant helpt met vragen inzake betalingen en facturen. Op den duur zal je ook getraind worden op product & services zodat je uiteindelijk alle vragen van de particuliere klant kan beantwoorden.

Functie Door middel van een betaalde thuisstudie en een 2-wekelijkse betaalde training (in de avonduren en op zaterdag)  wordt jij helemaal klaargestoomd om als klantadviseur aan de slag te gaan. Je krijgt hiervoor een laptop vanuit VodafoneZiggo ter beschikking zodat je ook deels thuis getraind kan worden d.m.v e-learnings. Maak je vooral niet druk als je geen ervaring hebt want je krijgt een uitgebreide training van kennistrainers en een coach. Zodra jij de materie goed genoeg beheerst en geheel zelfstandig klanten te woord kan staan, krijg je de gelegenheid om maximaal 40% van je uren thuis te werken.

Je hebt de mogelijkheid om zelf aan te geven hoeveel uur je per week wilt werken en wanneer je beschikbaar bent. Zolang je maar minimaal 12 uur per week doordeweeks beschikbaar bent en minimaal 3x per week doordeweeks op kantoor kan zijn. Er kan ook op zaterdag worden gewerkt maar dit zijn dan extra uren. De uren die je jezelf inplant zijn altijd gegarandeerd en krijg je dus ook op contract. In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken aangezien je in de toekomst ook thuis gaat werken. Daarnaast ben je leergierig, commercieel ingesteld, maak je graag deel uit van een team en ben je niet vies van een uitje op zijn tijd!

In week 47 (maandag 19 november) wordt er gestart met de thuisstudie voor klantadviseur waar je tijd voor hebt tot de zondag van week 48 (2 december). Deze thuisstudie zal ongeveer 20 uur in totaal bedragen en rond je af met een toets die je thuis kan maken. Je mag zelf kiezen hoe je dit wilt indelen. Vervolgens zal je klassikaal getraind worden in week 49 en week 50. Dit betreft minimaal 2 avonden per week van 17:00 - 21:00 en de zaterdag van 09:00 - 16:00. Vanaf week 51 zal je dus echt gaan beginnen met werken bij VodafoneZiggo als dedicated klantadviseur!

Sollicitatieprocedure Om in aanmerking te komen voor deze functie zal je thuis een online assessment maken en deelnemen aan een super leuke selectie-avond waar je al kennis kan maken met je mogelijke nieuwe collega's! De selectie-avonden gaan plaatsvinden op woensdagavond 7 november en maandagavond 12 november. Vervolgens zal er nog een onboarding plaatsvinden eind week 46 waar je je laptop kan ophalen en uitleg krijgt over de thuisstudie en de training.

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; Je volgt een HBO of WO-studie;
 • Je bent minimaal 12 uur doordeweeks beschikbaar verdeeld over minimaal 3 dagen per week;
 • Werkervaring is geen vereiste. De wil om te leren en zelfstandig kunnen werken is belangrijker;
 • Je hebt geen verlof gepland staan van week 45 t/m week 50 en bij voorkeur ook niet van week 51 t/m week 1.
 • Een salaris van minimaal 10,83 bruto per uur wat bij 1 of 2 jaar callcenter ervaring hoger is;
 • Betaalde thuisstudie en trainingsdagen inclusief begeleiding vanuit VodafoneZiggo;
 • Een laptop van VodafoneZiggo om thuis te kunnen werken;
 • De mogelijkheid om thuis te werken zodra je hier klaar voor bent;
 • Vaste contracturen vanaf 12 uur tot 32 uur, net wat jij wil;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer;
 • De mogelijkheid om jezelf in te plannen iedere week zo hoe jou dat het beste uitkomt;
 • Een hecht en gezellig team die regelmatig dingen ondernemen met elkaar;
 • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.