Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Hoofd Huishouding Hotel Gulpenerland & Hotel Brull

Werkgever:Saillant Hotel Gulpenerland
Plaats:Gulpen

Hoofd Huishouding FT / PT Hotel Gulpenerland & Hotel Brull

Gulpenerland Management Solliciteer direct Wij waarderen je inzet

Saillant Hotels is een groeiende hotelcollectie, die inmiddels 10 jaar actief is in Zuid-Limburg en omstreken. Klein begonnen met een familiehotel in het centrum van Gulpen, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een serieuze keten bestaande uit 4 unieke en kleinschalige hotels. Dankzij onze huishoudelijke medewerkers zijn onze hotels brandschoon en ziet alles er verzorgd uit. Daar zijn we uiteraard erg blij mee en dat laten we ‘onze’ schoonmaakmedewerkers geregeld merken.

  • Een goed hotel moet brandschoon zijn. Dat is voorwaarde nummer één. Omdat wij de beste hotels van het heuvelland willen hebben, moet het bij ons dus bijzonder schoon zijn! Als Hoofd Huishouding is dat jouw verantwoordelijkheid. Je bent eindverantwoordelijk voor de huishoudelijke dienst. Het aansturen en trainen van het team Medewerkers Huishouding is één van je belangrijkste taken.
  • Je werkt actief mee met je team om het goede voorbeeld te geven.
  • Je vervult ook administratieve taken, zoals het registreren van linnen, controleren van voorraad, bestellingen plaatsen, personeelsregistratie, urenverwerking, roosters en vakantieplanning etc
  • Goede communicatieve eigenschappen voor zowel binnen het team als met andere afdelingen is een must

Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en ben je een harde werker? Dan ben je helemaal op je plek bij ons.

Wie zoeken we?

Voor de vacature van Hoofd Huishouding zoeken we iemand die niet bang is om hard te werken en voor wie schoon niet snel schoon genoeg is. Schoon, Schoner Schoonst, Je bent perfectionistisch, flexibel en kritisch. Tegelijkertijd ben je iemand die anderen kan aansturen en motiveren. Je laat je niet afschrikken door een beetje druk. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in een soortelijke functie.

Aanvullende kenmerken die ons aanspreken:

– Een goed verzorgd uiterlijk

– Goed zelfstandig kunnen werken

– Prima verantwoordelijkheidsgevoel

– Flexibel en stressbestendig– Naast Kennis van de Nederlandse taal is Engels en Duits voor jezelf, de gasten en je collega's heel handig.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Dit kan per mail naar: personeelszaken@saillanthotels.eu je motivatie kun je richten t.a.v. Dhr. Sjoerd Verkooijen.

Werken bij Saillant Collection

We werken samen in kleinschalige boutique hotels als een familie. We doen dit om onze gasten te de fijnste gastvrije ervaring te geven weg van huis. We zorgen voor elkaar en voor onze gasten.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar je je thuis voelt en waar je jezelf kunt zijn. Bij Hotel Gulpenerland en Hotel Brull werk je in een leuk team en kun je rekenen op veel waardering voor je werk. We werken met passie en betrokkenheid en ademen Gastvrijheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

- Je krijgt een salaris op basis van ervaring en flexibiliteit tussen €2500 en €4000 bruto ingeschaald aan de hand van de CAO Horeca 2022-2023

- Goede pensioenregeling met het pensioenfonds Horeca & Catering

- Je werktijden zijn flexibel daar we 7 dagen per week geopend zijn

- Duidelijke afspraken over werkdagen en vrije dagen, wij vinden ook je privé leven belangrijk.

- Soort dienstverband: Deeltijd en Full Time mogelijk

- Contractduur 12 maanden

Aanvullende vergoedingen:

- Fooi

- Vakantiegeld


Jouw werkplezier

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een aanstekelijke positiviteit waar iedereen in de hotels energie van krijgt!

Aanvullende kenmerken die ons aanspreken:

– Een goed verzorgd uiterlijk

– Goed zelfstandig kunnen werken

– Prima verantwoordelijkheidsgevoel

– Flexibel en stressbestendig

– Naast Kennis van de Nederlandse taal is kennis van Engels en Duits ook voor jezelf, onze gasten en je collega's belangrijk

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteren

CV upload

  • Saillant Collection>
  • Werken bij Saillant>
  • Hoofd Huishouding FT / PT Hotel Gulpenerland & Hotel Brull