Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Opleidingsmanager Academie Verloskunde

Werkgever:Zuyd Hogeschool
Plaats:Maastricht

Met kennis alleen stuur je geen onderwijsprofessionals aan. Verbindend, inspirerend en coachend leiderschap waarbij je als sparringpartner vertrouwen geeft en verantwoordelijkheid, vrijheid en (regel) ruimte bij de teamleden laat, daar staat Zuyd voor. Aandacht voor externe ontwikkelingen en kansen benutten om samenwerking tussen de Academie Verloskunde Maastricht en de externe omgeving te versterken, daar word je enthousiast van. Je empathisch vermogen stelt je in staat om goed luisteren te combineren met echte aandacht en je in te leven in de (situatie van de) ander. Dit gericht op de gezamenlijke doelstelling, het verbinden van mensen met hun ambitie aan die van Zuyd: passie voor ontwikkeling.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Net als wij krijg jij energie van verandering. Het brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel: het ondersteunen van onderwijs dat talloze talenten én onze mooie beroepsgroep vooruit gaat helpen. Bij de Academie Verloskunde Maastricht bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, waarbij het verloskundig werkveld een belangrijke rol speelt.

Verandering vraagt om een organisatie die achter jou staat en jouw expertise

waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. Een lerende organisatie die stimuleert, leert met en van elkaar, professionalisering als belangrijke pijler heeft, mensen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen en waarin je zelf als leidinggevende het voorbeeld geeft. Die organisatie vind je bij de Academie Verloskunde Maastricht. Daarom voel jij je bij ons thuis.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Als lid van het management team geef je samen met twee andere opleidingsmanagers leiding aan een team van ca. 60 collega’s, die samenwerken aan de succesvolle ontwikkeling van ruim 200 studenten. Daarnaast faciliteer je kennisontwikkeling door onderzoek, onderhoud je intensief contact met opleiders in het werkveld en zet jij je in voor het Leven Lang Ontwikkelen (LLO) van professionals in het werkveld.

Jij coacht mensen en faciliteert ze om hun werk zelfstandig te organiseren, maar stelt hierbij duidelijke kaders. Je weet als geen ander de balans te bewaken tussen het uitdagen van een ambitieus team en het creëren van ruimte bij te hoge werkdruk, immers gezonde gelukkige medewerkers komen samen tot het beste resultaat. Je bent in staat om meerdere leiderschapsstijlen in te zetten gericht op complementariteit en verbinding in het managementteam en het Verloskunde team.

Maak kennis met je team

Jij hebt minimaal een masteropleiding, affiniteit met de geboortezorg en je hebt managementervaring. Op jouw CV prijken bij voorkeur een aantal verandertrajecten die je, dankzij je ondernemende en proactieve instelling, succesvol hebt afgerond. Maar misschien nog wel het belangrijkste: je hebt een strategische kijk op de toekomst van het hbo-onderwijs, bent een netwerker en in staat de belangen van de Academie Verloskunde Maastricht naar externe stakeholders te behartigen.Voel jij je thuis in een collegiale en ambitieuze cultuur? Past een academie waarbij de aandachtsgebieden bacheloronderwijs, LLO en onderzoek zoveel als mogelijk worden geïntegreerd? Dan ben je bij de Academie Verloskunde Maastricht op de juiste plek.

Waarom werken bij Zuyd?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs en aan innovatie. Dit doen we in co-creatie met onze partners in het werkveld. Ontwikkel je bij een academie waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als ondernemend en inspirerend leidinggevende. En je teamleden veilig helpt groeien als bekwaam docentprofessional en als mens en bijdraagt aan hun duurzame inzet en ontwikkeling.

We bieden je een tijdelijke functie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het gaat om een arbeidsomvang tussen 0,6 en 0,8 fte. De exacte omvang van de aanstelling en invulling van het takenpakket zal in onderling overleg worden bepaald. We streven naar invulling van deze functie per 26 augustus 2024. De functie is gewaardeerd in schaal 13, cao-hbo. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Neem gerust contact op met Rachelle van Haaften, directeur, per mail:rachelle.vanhaaften@zuyd.nl

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?

Reageer dan eenvoudig via deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Alvast bedankt.

We sluiten deze vacature op maandag 20 mei 2024.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 30 mei op de locatie Nieuw Eyckholt in Heerlen.