Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundig afdelingshoofd

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Adelante biedt zorg- en hulpverlening aan kinderen en jongeren met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. Zij en/of hun verzorgers kunnen terecht voor ambulante begeleiding, opvang, woontraining en arbeidsoriëntatie, (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs.

Wij zijn voor gemiddeld 32 uur per week op zoek naar een:

Verpleegkundig afdelingshoofd

Wie zoeken wij?

 Wij zijn op zoek naar een verpleegkundig afdelingshoofd die door middel van coachend leidinggeven het team aanstuurt in de uitvoering van de dagelijkse zorg. Naast het aansturen van het team vind je het een uitdaging om de afdeling verder door te ontwikkelen. Dit kan zijn in groei van de afdeling, verhoging van de kwaliteit, vernieuwingen aanbrengen die aansluiten op het veranderende zorgveld en dat alles binnen het beschikbare budget.

Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door afronden van HBO-V, of door afronding van MBO verpleegkunde in combinatie met HBO Pedagogiek. Dit alles aangevuld met een managementopleiding of aantoonbare leidinggevende ervaring, maakt jou de ideale kandidaat. Je hebt ruime ervaring als (kinder)verpleegkundige en/of als pedagogisch medewerker.

Je bent in staat collega’s aan te sturen, plannen te realiseren en doelen te bereiken. Jij weet precies wanneer je zaken moet volgen of loslaten en kunt knelpunten zelfstandig oplossen binnen de gegeven kaders.

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het verpleegkundig kinderdagverblijf Contigo in Kerkrade en voor de dagopvang en het logeerhuis in Valkenburg. Binnen deze locaties wordt er met (chronisch) zieke of gehandicapte kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar doelgericht gewerkt aan hun ontwikkeling. Je stuurt direct 20 collega’s aan. Je draagt zorg voor de continuïteit van de zorg/begeleiding en de optimalisering van kwaliteit. Je brengt knelpunten in de uitvoering van het primaire proces actief onder de aandacht bij de clustermanager en doet verbetervoorstellen daartoe. Je bent actief bezig met beleidsontwikkeling van de afdeling, doorontwikkeling van het team en bent verantwoordelijk voor het beheer en de inzet van personeel en financiële middelen.

Wat mag jij van ons verwachten?

-      Een vast contract

-      Een salaris van minimaal € 2.665, - en maximaal € 3.917, - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…

-      een eindejaarsuitkering van 8,33%

-      8,33% vakantiegeld

-      een goede pensioenvoorziening bij PFZw

-      fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets

-      collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars

-      uitruil reiskostenregeling

-      voordelig extern sporten via BenVitaal

-      een goede werksfeer

-      gratis parkeren op onze locatie in Valkenburg

-      werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

Over Adelante

Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.

Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

Ben jij de leidinggevende die samen met het team de afdeling verder uit gaat bouwen?

 Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 22 september hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Nicole van der Donk, teammanager

+31 6 51992766

voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag

+31 45 528 2032

.

Goed om te weten!

 Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt.

Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.