Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijn medewerker / Order picker

Werkgever:Goessens Professionals in Wine
Plaats:Maastricht

Wil jij ons magazijn team komen versterken?

Ben je jong, hou je van aanpakken, werk je nauwkeurig , woon je in de omgeving van Maastricht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

Wie zijn we: Goessens Professionals in Wine is één van de meest gerespecteerde en gerenommeerde bedrijven actief in de verkoop en de distributie van wijn waarbij topkwaliteit, goede organisatie, rationaliteit, en topservice voor de klanten centraal staat. Het bedrijf heeft een internationale uitstraling en wordt gekenmerkt door een buitengewone positieve groei binnen de sector.

Jouw functie: Als een van de magazijn medewerkers word je onderdeel van een hecht team van 6 personen dat verantwoordelijk is voor een correcte afhandeling van alle inkomende en uitgaande zendingen. Na de inwerkperiode weet je precies wat er van je verwacht wordt en wat de afspraken zijn. Je wordt aangestuurd door de magazijn chef, maar we zoeken iemand die zelfstandig is en na de inwerkperiode weet wat er moet gebeuren en zelf initiatief toont. De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van inkomende zendingen wijn en het klaarzetten van klant orders voor transport. Naast deze primaire taken help je ook mee bij proeverijen en het op orde houden van ons magazijn en kantoor door het uitvoeren van klein onderhoud of bijvoorbeeld het snoeien van de groenvoorziening.

Je werkplek: Bevindt zich in ons gecombineerde kantoor en magazijn locatie gelegen aan de Watermolen 43 in Maastricht. Je werkt dus altijd droog en hebt regelmatige werktijden. Het transport van de wijnen gebeurt met behulp van elektrische palletwagens en reachtrucks in een schone en veilige omgeving.

Functie eisen:

LBO/MBO niveau: De functie vereist een gezonde aanpak mentaliteit. Je pakt zaken zelfstandig op en bent een teamplayer. Je kent de afspraken en werkt daarbinnen zelfstandig. Erg belangrijk is nauwkeurigheid en een gevoel voor service richting de klant. Het is van essentieel belang dat onze klanten de juiste order ontvangen en als magazijnmedewerker heb je daar een belangrijke rol in.

Aanpakker: Een positieve werkhouding, waarbij een uitzondering of iets dat misgaat, geen probleem maar een uitdaging is.

Rijbewijs: Ons transport is uitbesteed aan externe transporteurs, maar het is toch prettig als je in bezit bent van een geldig rijbewijs om op incidentele basis zaken op te halen of weg te brengen.

Heftruck/Reachtruck certificaat: Het is een pre- als je dit hebt, maar geen voorwaarde.

Wij bieden: Een leuke baan in een goed geregeld bedrijf en fijn team. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao drankenindustrie en de groothandel in dranken. Je salaris is afhankelijk van je ervaring en ligt bij aanvang tussen de €1590,- en €1850,- bruto op basis van een werkweek van 40 uur. Je hebt 25 verlofdagen en daarnaast heb je recht op 13 ADV dagen op jaarbasis en een eindejaarsuitkering.

Sollicitatiebrieven voorzien van CV kunnen per email gestuurd worden aan: Harm.Lemmens@goessens.com