Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assistent Polikliniek Longziekten

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Assistent Polikliniek Longziekten

Afdeling: Polikliniek Longziekten

Wat ga je doen?

Als assistent polikliniek ondersteun je de spreekuren van onze medisch specialisten en verzorg je de administratieve werkzaamheden. Aan de balie heb je een direct contact met de patiënten waarmee je afspraken maakt met betrekking tot een poli bezoek. Tijdens een telefoondienst heb je contact met zowel externe (patiënten, verwijzers, apothekers e.d.) als interne (artsen, verpleegkundigen e.d.) relaties. De afhandeling van deze telefonische gesprekken vergt een goede kennis van de organisatie van de poli Longziekten en longfunctie en het MUMC. Van jou wordt verwacht dat je correct (telefonische) inlichtingen van algemene aard aan de patiënten geeft. Je hecht daarnaast belang aan een correcte verwerking van patiëntengegevens. Binnen de afdeling staan onze klanten (patiënten én artsen) centraal en van jou wordt verwacht om klantgerichte verbetervoorstellen aan te dragen. Je bent werkzaam zowel binnen de polikliniek als binnen de longfunctie.

Wat vragen wij van jou?

 • Een diploma doktersassistente en/of een vergelijkbare opleiding;
 • Kennis van medische terminologie;
 • Een representatieve uitstraling en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • Aantoonbare relevante ervaring in het werken met een PC (SAP, Word, Excel);
 • Kennis van ziekenhuis gerelateerde informatiesystemen of in staat zijn, zich deze kennis op korte termijn eigen te maken;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het correct en accuraat verwerken van patiëntengegevens in een digitaal administratiesysteem;
 • Goede sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen in situaties van patiënten;
 • Een op verbetering gerichte werkhouding.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel van het academische ziekenhuis Maastricht en als assistent polikliniek longziekten draag je eraan bij om een bezoek van patiënten aan onze polikliniek longziekten zo aangenaam mogelijk te maken.

Polikliniek Longziekten is een organisatorisch eenheid binnen de RVE Beschouwend en Centrum voor Chronische ziekten en vormt een eenheid met de afdeling Longfunctie wat betreft planning en organisatie van de patiëntenzorg.

Binnen de polikliniek Longziekten worden patiënten gezien die vanuit het specialisme Longziekten worden onderzocht en behandeld. Voorbeelden hiervan zijn COPD en astma, sarcoïdose, taaislijmziekten longembolie, spierziekten en longkanker.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van gemiddeld 18 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
 • Maandelijkse opbouw van persoonlijk ontwikkelingsbudget;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.756,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen in week 31 worden gehouden.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 6 september 2019, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Voorleeshulp
 • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.