Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Doktersassistent Poli Anesthesiologie en Pijnbestrijding

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Doktersassistent Poli Anesthesiologie en Pijnbestrijding

Afdeling: Poli Anesthesiologie

Wat ga je doen?

Tot jouw taken behoren de administratieve ondersteuning van de spreekuren, het aanvragen van onderzoeken en het assisteren bij verrichtingen. Je verricht baliewerkzaamheden, beantwoordt telefonische vragen, maakt afspraken en assisteert bij de postverwerking. Je geeft duidelijk informatie met betrekking tot het pre-operatieve traject t.b.v. de patiënt en draagt zorg voor de administratieve ondersteuning ervan.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een energieke doktersassistent in het bezit van het MBO diploma en affiniteit met ICT (ervaring met SAP is een pre). Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, je bent proactief, hebt een professionele, resultaatgerichte en probleemoplossende instelling. Je hebt een positieve houding en kritische blik en komt met constructieve verbetervoorstellen. Je kan goed functioneren in een lerende en innovatieve en daardoor veranderende omgeving. Vaardigheden als teamplayer, empathie, flexibiliteit en doorzetter zijn hierbij van belang. Je denkt in mogelijkheden, maar ook vooral aan onze patiënt! Je bent flexibel inzetbaar daar je wordt ingezet in een wisselend rooster.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

De polikliniek Anesthesiologie is onderdeel van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid Operatieve Geneeskunde (RVE OG). De polikliniek fungeert als consultatiepoli ten behoeve van de pre-operatieve screening van operatiepatiënten en als polikliniek voor de afdeling Pijnbestrijding.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van gemiddeld 28,36 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.759,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 20 september 2019, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Voorleeshulp
  • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.