Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Trombosedienst

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Medewerker Trombosedienst

Afdeling: Trombosedienst

Wat ga je doen?

Als Medewerker Trombosedienst verricht je werkzaamheden voor de trombosedienst, de polikliniek en aan huis ten aanzien van monsterverzameling (bloedafname) en monstervoorbereiding. Je verzamelt gegevens ten aanzien van intercurrente ziekten en andere zaken van belang voor de instelling op antistollings-medicatie. Ook geef je voorlichting aan patiënten over de antistollingsbehandeling. Je fungeert als schakel tussen de trombosedienst en de patiënt. Voor nieuwe Medewerkers Trombosedienst is er een inwerk- en opleidingsplan ontwikkeld met betrekking tot de specifieke werkzaamheden binnen de Trombosedienst.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur opleiding tot verpleegkundige, doktersassistente of laboratoriumschool. Je kunt werken in een team, maar hebt ook een zelfstandige en initiërende werkhouding. Het contact met een diversiteit aan patiënten en hun persoonlijke levenssfeer vraagt een correct, tactvol en beleefd optreden. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Het Hart+Vaat Centrum (HVC) richt zich op mensen met cardiovasculaire aandoeningen door het bundelen van multidisciplinaire kennis en expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling, onderzoek, onderwijs en opleiding. De Trombosedienst is onderdeel van het Hart+Vaat Centrum, en is verantwoordelijk voor het leveren van excellente zorg aan patiënten met trombotische aandoeningen.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van gemiddeld 16 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.756,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 5 september 2019, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Voorleeshulp
  • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.