Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technisch Oogheelkundig Assistent

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Technisch Oogheelkundig Assistent

Afdeling: Oogheelkunde

Wat ga je doen?

Als Technisch Oogheelkundig Assistent werk je in opdracht van de oogarts zelfstandig aan oogheelkundige onderzoeken, zoals metingen en functieonderzoeken. Je verwerkt de resultaten digitaal en je zorgt ervoor dat de arts de resultaten tijdig heeft, zodat de oogarts zijn beleid op je onderzoeken kan afstemmen.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding tot technisch oogheelkundig assistent of je bent bereid tot het volgen van de opleiding tot technisch oogheelkundig assistent. Informatie omtrent de opleiding kun je vinden op www.dutchhealthtecacademy.nl/vakgebieden/zien/vakopleidingen/technisch-oogheelkundig-assistent. Wij zoeken een teamspeler die om kan gaan met hoge werkdruk en hierin zijn/haar mannetje staat. Iemand die echt wil gaan voor de patiënt, het team en behandelaars. Heb je affiniteit met de zorg? Ben jij daarnaast goed in prioriteiten stellen, flexibel en zelfstandig in je werk? Dan pas jij qua competenties en persoonlijkheid goed bij ons.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

De Universiteitskliniek voor Oogheelkunde ressorteert onder het Maastricht UMC+. Naast de Maastrichtse kliniek maken de oogheelkundige praktijken in het Zuyderland MC (Heerlen, Brunssum en Kerkrade), het Sint Jans Gasthuis te Weert en de Polikliniek Oogheelkunde te Sint-Truiden (België) deel uit van de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de oogheelkundige zorg aan patiënten in een groot deel van Nederlands en Belgisch Limburg. De afdeling Oogheelkunde van het MUMC+ is binnen dit geheel verantwoordelijk voor de topklinische/topreferente zorg aan patiënten die in een academische setting behandeld moeten worden.

Het wetenschappelijk onderzoek richt zich vooral op glaucoom, refractieve (cataract) chirurgie en corneatransplantaties. Daarnaast is de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde een belangrijke partner in de Maastricht Studie, een lange-termijn studie naar diabetes mellitus.

Het onderwijs binnen de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde omvat de opleiding tot oogarts (AIOS), participatie in de opleiding van medisch studenten, fellowships voor oogartsen, observerships voor buitenlandse oogartsen en AIOS, en stages voor optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten, doktersassistenten en studenten in de biomedische wetenschappen (TU Eindhoven en Hogeschool Zuyd).

Een team van 24 oogartsen, 24 oogartsen i.o., 3 senior onderzoekers en een wisselend aantal promovendi wordt ondersteund door ca. 40 medewerkers.

Binnen de poli Oogheelkunde is met ingang van 1 november 2019 een vacature voor 1 fte technisch oogheelkundig assistent (TOA).

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van gemiddeld 36 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Indien je de opleiding tot technisch oogheelkundig assistent nog moet volgen, betreft het een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding. Na positieve afronding van je opleiding is een mogelijkheid op een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van een jaar, conform 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 24 september 2019, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Voorleeshulp
  • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.