Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige verpleegafdeling Cardiologie

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Verpleegkundige verpleegafdeling Cardiologie

Afdeling: Verpleegafdeling B3

Wat ga je doen?

Je verricht preventieve, verzorgende, curatieve en coördinerende werkzaamheden, verpleegt en verzorgt zelfstandig de aan jou toegewezen patiënten binnen het vastgestelde beleid en verricht begeleidende, adviserende en instruerende werkzaamheden naar zowel de patiënt als naar de familie toe.

Je werkt hierbij nauw samen met medici en paramedici waarbij je als belangrijke spil in het web de zorg rondom aan jou toegewezen patiënten coördineert. Je begeleidt verpleegkundigen in opleiding en levert een actieve bijdrage aan de bevordering van de kwaliteit en veiligheid met betrekking tot de zorgprocessen en ontwikkeling van het verpleegkundig vakgebied.

Je kunt flexibel worden ingezet binnen de verpleegafdelingen van het Hart+Vaat Centrum.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma en heeft bij voorkeur affiniteit met Cardiologie, Cardio-thoracale- en Vaatchirurgie;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat adequaat te handelen in acute situaties en om binnen een multidisciplinair team collegiaal te functioneren;
 • Je hebt een pro-actieve houding m.b.t ontwikkelingen binnen uw vakgebied;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en klantvriendelijk en bereid scholingen te volgen;
 • Je bent bereid om je in te zetten voor de ontwikkeling van kwaliteit en veiligheid binnen de afdeling door deel te nemen aan verbeterprojecten of een aandachtsgebied binnen en/ of buiten de afdeling;
 • Je hebt ervaring met automatiseringssystemen zoals SAP, EVS.

Je vindt het een uitdaging om binnen diverse zorgprocessen ingezet te worden.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Binnen de verpleegafdelingen van de Kliniek van het Hart+Vaat Centrum worden patiënten verpleegd voor zowel de Cardio-thoracale Chirurgie als Cardiologie. Patiënten op deze afdelingen worden telemetrisch bewaakt.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van gemiddeld 36 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.184,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 3 september 2019, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Voorleeshulp
 • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.