Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vrijwilliger als Gastvrouw/-heer

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Vrijwilliger als Gastvrouw/-heer

Afdeling: Facilitair & Technisch

Wat ga je doen?

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

Als vrijwilliger biedt je die éxtra gastvrije aandacht aan patiënten en bezoekers om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Jij zorgt er mede voor dat de patiënten en bezoekers zich welkom voelen door hen centraal te stellen in je werkzaamheden. Je stelt hen bijvoorbeeld op het gemak met jouw hartelijke aanwezigheid. Je verwijst of brengt ze naar afdelingen of biedt hen een kopje koffie aan.

Er zijn meerdere activiteiten binnen het MUMC+ waar onze vrijwilligers actief zijn.

Wat vragen wij van jou?

Om als één van de visitekaartjes van het MUMC+ te functioneren, vinden wij een aantal zaken belangrijk:

  • Je hebt hart voor vrijwilligerswerk, je bent vriendelijk, sociaal en empathisch.
  • Je hebt een goed humeur en je bent betrouwbaar, discreet en oprecht in je benadering.
  • Je bent fysiek in staat om patiënten in een rolstoel te vervoeren, met hen mee te lopen, of een tijdje te staan bijvoorbeeld bij een aanmeldpunt van een polikliniek.
  • Belangrijk is dat je de Nederlandse taal beheerst zodat je goed met onze patiënten kunt communiceren.
  • Er wordt dienstkleding ter beschikking gesteld.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Onze vrijwilligers vormen een onmisbaar onderdeel in de gastvrijheidsbeleving binnen het MUMC+. Als vrijwilliger ben je minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Er zijn bij de diverse activiteiten binnen het MUMC+ ongeveer 200 vrijwilligers actief. De aansturing van de vrijwilligers geschiedt door de Vrijwilligersorganisatie.

Meer informatie »

Aanstelling

Wij vragen minimaal één dagdeel (= vier uur) van je vrije tijd. Daarnaast vragen wij een portie flexibiliteit om bijvoorbeeld een dienst van een collega-vrijwilligers over te nemen.

Na een inwerkperiode van drie maanden vindt een evaluatie plaats. Je aanstelling wordt dan, bij wederzijds welbevinden, jaarlijks verlengd. Indien nodig vindt er een en tussentijdse aanpassing van de overeenkomst plaats. Tussentijdse ontbinding vindt slechts plaats indien er aanleiding voor is of op eigen verzoek.

Wat bieden wij?

Vrijwilligers nemen deel aan het Sociaal beleid Infectieziekten dat het inentingsbureau Ease uitvoert op verzoek van het MUMC+. Dat houdt in dat je als vrijwilliger inentingen krijgt. De kosten van de inenting zijn voor kosten van het MUMC+.

Salaris

Vrijwilligerswerk wordt onbetaald verricht, dat betekent dat je geen betaling ontvangt voor verrichte werkzaamheden. Je ontvangt wel een reiskostenvergoeding op basis van de afstand woonplaats - MUMC+.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met de Vrijwilligersorganisatie. Bereikbaar elke werkdag tot 16.30uur tel: +31 43 387 7778 of per mail op : vrijwilligersorganisatie@mumc.nl

Bezoek ook onze website

https://www.mumc.nl/patienten-en-bezoekers/praktisch/academische-zorg/onze-medewerkers/vrijwilligers

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Voorleeshulp
  • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.