Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Financieel medewerkers BOVM

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Maastricht-Airport

Financieel medewerker BOVM (vacaturenr. 1347)

Wil je graag betrokken zijn bij onderwijs en daaraan bijdragen door jouw kennis en kunde in te zetten?Bij ons zijn medewerkers van de scholen, de zes servicepunten in de clusters en het Bestuursbureau ondernemende professionals die hun vak verstaan.

Vacature informatie:

Solliciteren

Wij zoeken:

Betreft een tijdelijke functie bij de financiële afdeling LVO Maastricht. De werkzaamheden bestaan onder ander uit het verwerken en afhandelen van inkoopfacturen, het opstellen van verkoopfacturen, debiteuren- en crediteurencontrole, het verwerken van Bank en Kas, verwerken van declaraties en voorbereidende werkzaamheden voor diverse rapportages. De volgende competenties zijn op jou van toepassing: "Resultaatgericht. Pro-actieve houding. Kritisch t.o.v. eigen werk. Teamplayer maar ook zelfstandig functioneer je prima. Accuraat en kwaliteitsbewust. Integer en communicatief."

Wij vragen:

Je hebt een aantoonbare afgeronde opleiding met ruime werkervaring op financieel administratief vakgebied (MBO+ niveau). Kennis en ervaring met het Afas is een pré, tevens heb je ruime ervaring met Office pakket, met name ervaring in Excel is belangrijk.

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.  

Geïnteresseerd?

t.a.v. mevr. C. Derks via onderstaand mailadres:vacature.maastricht@stichtinglvo.nl

Mw. C. Derks:c.derks@stichtinglvo.nl

Overige informatie:

Voor meer informatie over onze school neem dan een kijkje op onze website: